[ Dodano: Pią Wrz 15, 2006 10:32 ]
no właśnie chyba pod blokiem jednak kilka godzin trzeba potrzymać... zobacze co tam na kleju bedzie napisane....Chmielu pisze:Masz gdzie samochód zostawić żeby Ci to ładnie wyschło
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Ja nie mam niestety....cowboy pisze:klej sobie zakupie ale może kumuś został ten podkład do plastkiu... ?
Wiesz - to najwyżej można przykleić i postać przy samochodzie z browarkiem chwilkę żeby dobrze złapałocowboy pisze:no właśnie chyba pod blokiem jednak kilka godzin trzeba potrzymać... zobacze co tam na kleju bedzie napisane...
No to sie zgadza - tylko problem żeby tak samochód na noć pod blokiem zostawić, żeby zaraz jakiś koleś sie nie zainteresował...juby pisze:cowboy, można na klamry stolarskie ścisnąć, tylko coś pomiędzy klape a klamre włożyć żeby lakieru nie zniszczyć.
Ano moznajuby pisze:Chmielu, zawsze można zkleić rano i zdjąć wieczorem. Pozatym wydaje mi się że w nocy klejenie odbada ze względu na wilgoć i właśnie dresów którzy mogą to po prostu beszczelnie urwać.
To samo, lotka oryginał, w kolorze czarnym, mk3 czarne, ale w mojej lotce są śruby do mocowania ( we wszystkich były? ), rozumiem że mam je usunąć.cowboy pisze:Jak w temacie...zakupiłem originalną lotkę do mk3...w kolrze czarnym
mam czarne mk3 i wydaje mi się że ładnie będzie wyglądała nie malowana ?
wszelkie porady mile widziane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości