Pytanie czy climatronic nie występował zawsze za dopłatą. Może było tak, że highline miał po prostu klimę w serii ale manualną, a za climatronic może chcieli dopłaty ?
Z innej beczki. No mój gofer od czasu ostatnich modyfikacji zrobił ponad 4000km ( trochę ponad miesiąc jeżdżenia do pracy, czasem jadę z kumplem to moje auto stoi temu tak mało przejeżdżone). Średnie spalanie 6,2. W to należy doliczyć przelot PL-NL z prędkością
średnią z trasy ponad 160km/h.
W międzyczasie zaliczył 3 kontrole drogowe w DE bo ZOLL-owi i policji się wydawało że zaczynam uciekać a ja tylko przyspieszałem 100->180 jak tylko granicę przekroczyłem i pojawiło się "no limit" na drodze
Zawsze zatrzymują mnie 1,5 kilometra przed mieszkaniem. Lubię to auto tylko szkoda że przy zawieszeniu które pomotałem plecy zaczynam odczuwać po 600km jazdy ciągiem
W sumie kiedyś muszę spróbować dowalić w kocioł jak policja wyjedzie z zatoczki za mną. Ciekawe czy mnie dogonią do zjazdu na mieszkanie tym ich passeratti. Teoretycznie powinienem im odejść bo na 4 biegu daje radę dolecieć do 200 licznikoweg
Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/