Seat Ibiza Cupra ABF
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Seat Ibiza Cupra ABF
Mała zmiana setupu. Musiałem zakończyć sezon na taczki bo na tym gwincie przy codziennej jeździe to niedługo bym plomby pogubił w zębach. Teraz czas na coś co jest sprawdzone.
Seat Ibiza Cupra ABF
Gratuluje wytrwałości i zazdroszcze wiedzy no i garażu , zawsze mi się marzyło dłubać tak przy aucie, może kiedyś
Pięknie się auto prezentuje!
Re: Seat Ibiza Cupra ABF
Dzięki. U mnie garaż malutki ale działam u kumpla albo u siebie na warsztacie gdzie pracuję.feels3 pisze:Gratuluje wytrwałości i zazdroszcze wiedzy no i garażu , zawsze mi się marzyło dłubać tak przy aucie, może kiedyś
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Taki to pożyje... Ciekawe czy by mi kuzyn pozwalał korzystać z jego warsztatu po godzinach pracyP3ntium pisze:Dzięki. U mnie garaż malutki ale działam u kumpla albo u siebie na warsztacie gdzie pracuję.feels3 pisze:Gratuluje wytrwałości i zazdroszcze wiedzy no i garażu , zawsze mi się marzyło dłubać tak przy aucie, może kiedyś
Hehe... Powiedz kuzynowi żeby Cię zrobił kierownikiem warsztatu to będziesz tak działałGarrison pisze:Taki to pożyje... Ciekawe czy by mi kuzyn pozwalał korzystać z jego warsztatu po godzinach pracyP3ntium pisze:Dzięki. U mnie garaż malutki ale działam u kumpla albo u siebie na warsztacie gdzie pracuję.feels3 pisze:Gratuluje wytrwałości i zazdroszcze wiedzy no i garażu , zawsze mi się marzyło dłubać tak przy aucie, może kiedyś
Seat Ibiza Cupra ABF
Tera jest tak... Wygląda jak monster truck ale za to zima mi nie straszna. Mogę zamiatać na legalu po wiosce
Seat Ibiza Cupra ABF
Mała zapowiedź nadchodzących zmian... Taka rolka zawita na ten sezon ... Zawias prawdopodobnie wleci gwint AP-ka a reszta z czasem...
Seat Ibiza Cupra ABF
Koła poskładane już i dekielki dziś dojechały. Jeszcze Nigdy nie zapłaciłem tyle za dekielki co za te, no ale cóż, czego się nie robi dla pełni szczęścia.
I kilka fotek z niedzielnej objazdówki jeszcze w zimowym setupie ale już na dniach :cwaniak:
I kilka fotek z niedzielnej objazdówki jeszcze w zimowym setupie ale już na dniach :cwaniak:
Seat Ibiza Cupra ABF
Patrząc na to zdjecie wyżej to myślałem że te OZ ety takie średnie, ale w tej bieli będzie godnie.
Seat Ibiza Cupra ABF
Nowe gadżety do Izy
A tu zdjęcia na założonych OZach. Prezentuje się jak dla mnie elegancko ale w dół pójdzie już na dniach bo troszkę jednak razi ten prześwit.
A tu zdjęcia na założonych OZach. Prezentuje się jak dla mnie elegancko ale w dół pójdzie już na dniach bo troszkę jednak razi ten prześwit.
Seat Ibiza Cupra ABF
Powitać Wszystkich. Dawno mnie nie było. Człowiek wiecznie zagoniony. Nastąpiło kilka zmian z Ibizie a mianowicie, wleciało lekkie koło zamachowe i nowa skrzynia (też z abf-a), aczkolwiek pasowałaby mi teraz krótsza. Pozbyłem się gwintu a na jego miejsce wleciał używany zestaw KW w bardzo dobrej kondycji. Kierownica została nareszcie zamontowana, dokładka od leosia czeka na montaż i najważniejsze wleciała nowa rolka Enkei Wakasa 7jx17. Tak to się teraz wszystko prezentuje. Na ten sezon chyba koniec z modzeniem. W zimie ruszam z heblami i dokończeniem środka a mody silnika na razie zostawiam na dalszy plan. Pozdr
Seat Ibiza Cupra ABF
Ostatnio Ibi została potraktowana woskiem #SonaxCarnaubaCare i efekt wg mnie jest bardzo zadowalający. Teraz pozostaje sprawdzić jak z trwałością tego cuda. I jeszcze przy okazji ogarnąłem trochę komorę silnika. Na nogi nie kładzie ale coś tam lepiej jest. No i oczywiście mała przydomowa sesyjka. Pozdr Wszystkim