A80 B4 Avant 2.0 16V(T in progress) BLACK BERTA
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Miche z GTE sprzedałem za dobre pieniądze, do mojego setupu średnio pasowała a i tak musiałbym wspawywać powrót z turbiny i z catch tanka wiec szkoda.
Teraz jest metalowa a docelowo wleci z A4 1.8T AEB aluminiowa, ma miejsce już na powrót turbo a przede wszystkim jest głębsza, mieści 1L oleju wiecej, smok ma niżej i nie wystepuje problem odpływania oleju spod smoka.
Co do korb to wolałbym jednak jak co kute z kanałem, tycim ale zawsze, kiedyś miałem zatarte korby w reku - przytarło panewki korbowe ale nie obróciło za to sworznie ruszały się w tłoku a w główce prawie nie a były to korby ze smarowaniem wiec jak zabraknie w takich bez kanału ciśnienia na dole to co wtedy na górze korby sie dzieje?
Teraz jest metalowa a docelowo wleci z A4 1.8T AEB aluminiowa, ma miejsce już na powrót turbo a przede wszystkim jest głębsza, mieści 1L oleju wiecej, smok ma niżej i nie wystepuje problem odpływania oleju spod smoka.
Co do korb to wolałbym jednak jak co kute z kanałem, tycim ale zawsze, kiedyś miałem zatarte korby w reku - przytarło panewki korbowe ale nie obróciło za to sworznie ruszały się w tłoku a w główce prawie nie a były to korby ze smarowaniem wiec jak zabraknie w takich bez kanału ciśnienia na dole to co wtedy na górze korby sie dzieje?
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
Skoro korby za ponad 3k nie maja to ja wierze ze nic sie niedzieje. Tylko natryk dobrze ustawic. W kutej korbie sa dziurki w główce prowadzace na zewnatrz i jak olej sika to tamtedy sie dostaje
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
no tak i w vw jakos to dziala,ale w oplu to porazka totalna bo tam nic juz nie sika tylko tyle co rozbryznie w misce i dostanie sie przez ten otwor w glowce
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Re: A80 B4 Avant 2.0 16V(T in progress) BLACK BERTA
Siema Marszal,szalony fristajlowcu bedzie okazja sie gdzies napie....yyyy...spotkac w tym roku?;)
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
No Nysa mam nadziej wypali, bo w poprzednim roku dałem d.... Może i czarną zabiore na przejażdzkę przez pół polski tym razem.
Adrian1989 a wasza ekipe da sie gdzies spotkac i znowu napić jak za poczatkow nysy ?
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Ja tu widze powazna elite do tablicy wezwalem :p
No nas rok temu nie było niestety auto było nieposkładane Moze tego roku sie uda
to wasze komentarze z 2009 w moim temacie
to wasze komentarze z 2009 w moim temacie
Adrian1989 pisze:Ras,milo bylo pozanac,mam nadzieje ze jeszcze bedzie okazja wypic piwko
auto powalilo mnie,naprawde i kolor i ta gleba jesli bede kiedys na slasku chetnie go zobacze ponownie
i musze przyznac ze tak,jak bawi sie slask nie bawi sie nikt
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
8 lat temu a dalej podtrzymuje te slowa hehhe
cholera trochę się spóźniłem bo fotki już poleciały
NIe, jeba.. fotosik coś poblokował. Dla Ciebie coś zdziałam i znowu będą
EDIT. Odblokowałem fotosika a zdjęcia nadal nie chodzą WTF? Czy na forum jest jakieś zabezpieczenie?
EDIT 2. Już działa
EDIT. Odblokowałem fotosika a zdjęcia nadal nie chodzą WTF? Czy na forum jest jakieś zabezpieczenie?
EDIT 2. Już działa
Teraz czarny Avant na Avusach z S8 będzie mi się śnił po nocach
Warto kupić te PowerTECi? Bo muszę coś poszukać?
Pompa 26,9 w B7 przy jakich silnikach była?
Warto kupić te PowerTECi? Bo muszę coś poszukać?
Pompa 26,9 w B7 przy jakich silnikach była?
NIe pamietam przy jakich silnikach, wiem ze była częściej niż w b6 montowana.
Za podobną cene wole wybrac PowerTeca niż Beru. Są poprostu grubsze. Narazie dają rade, ciekawe co powiedzą na boosta.
MOże
Za podobną cene wole wybrac PowerTeca niż Beru. Są poprostu grubsze. Narazie dają rade, ciekawe co powiedzą na boosta.
MOże