Turbo BRD do ASV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Turbo BRD do ASV
Witam ponieważ moje turo się kończy chcę wstawić turbinkę BRD i celować w okolice 180KM i pytanie co będzie potrzebne żeby zamontować takie turbo w moim ASV (od czego kolektory spływ oleju itd...)
Turbo BRD do ASV
Czyli kupuje turbo BRD o nr 03G145702H do tego kolektory z AFN i reszta powinna pasować?
Turbo BRD do ASV
tak sądzę. Nie wiem tylko jakie jest zasilanie olejem w ASV, ale domyślam się, że jest takie samo jak w AFN.
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: bmw
- Kontakt:
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
Turbo BRD do ASV
a no po to, ze w asv masz turbo razem z kolektorem wydechowym, a turbo z brd jest przykręcane do kolektora wydechowego.KLICHO pisze:A po co ma kupować AFN jak ten co ma jest taki sam : )?
-
- Gadatliwa bestia
Turbo BRD do ASV
W ibizie, cordobie masz turbo odkręcane w ASV. W Leonie golfie,a3, octavia jest zintegrowane.
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
Turbo BRD do ASV
zgredd, temat tyczył się raczej mk4 ( sugerując się autem w avatarze ) to odpisałem jak to w mk4 wydląda
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
Re: Turbo BRD do ASV
Kolego, BRD podchodzi p&p. musisz tylko kolektor wydechowy afn/awx kupic.Steker pisze:Witam ponieważ moje turo się kończy chcę wstawić turbinkę BRD i celować w okolice 180KM i pytanie co będzie potrzebne żeby zamontować takie turbo w moim ASV (od czego kolektory spływ oleju itd...)
Ale sama BRD to nie zrobisz 180 z ASV....
Moj mk3 VARIA(N)T
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
Turbo BRD do ASV
Dzięki za odpowiedzi
bocian19, Tak wiem wiem tylko najbardziej mi chodziło o turbinkę jaką wsadzić żeby pasowała a w planach jest razem z turbiną pompa 11 wtryski 230 Fmic zmiana sprzęgła na jednomas Itd...
bocian19, Tak wiem wiem tylko najbardziej mi chodziło o turbinkę jaką wsadzić żeby pasowała a w planach jest razem z turbiną pompa 11 wtryski 230 Fmic zmiana sprzęgła na jednomas Itd...