Skrzynia zamknieta
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Skrzynia zamknieta
Witajcie
Zrobilem sobie małą zabudowe w bagazniku lecz skrzynia zajmuje za duzo miejsca!! Co myslicie o skrzyni zamknietej zajmujacej niewiele i pojemnosci okolo 20 l!
Zrobilem sobie małą zabudowe w bagazniku lecz skrzynia zajmuje za duzo miejsca!! Co myslicie o skrzyni zamknietej zajmujacej niewiele i pojemnosci okolo 20 l!
Subwoofer w obudowie zamkniętej gra precyzyjnym, dynamicznym i bardzo "przyjemnym" basem, w przypadku b-r głośnik osiąga niższe częstoliwości (bas jest głębszy) ale kosztem utraty dynamiki i dokładności. Ja mam zamkniętą i jestem super zadowolony , jeśli interesuje Cię jak najbardziej audiofilskie granie to zdecydowanie obudowa zamknięta.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
program jak program z kupnem glosnika jest zawsze karteczka z przykladowymi skrzyniami lub na stronce producenta, np EQ DB10 w zamknietej 21l graDario pisze:no a ja słyszałem odwrotnie, a pozatym można to sprawdzić na dowolnym programie do wyliczania skrzyń.Kubus20 pisze:tylko ze z tego co wiem to zamkniete obudowy najczesciej wymagaja wwiekszej pojemnosci od obudow z bass refleksem czyli sa wieksze, a nie jak napisal Viper