[mk2] jaki kolor najlepszy
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
[mk2] jaki kolor najlepszy
Jaki kolor najlepiej sie prezentuje? nie chodzi tu tylko o mk2 ale ogolnie
ja uwazam ze czarny metalik albo perełka hm? co Wy na to?
ja uwazam ze czarny metalik albo perełka hm? co Wy na to?
SkinnerPL, polecam palete barw z wolfsburg edition: LC3U, LD7Y, LA9V, LA7U.
Lakiery naprawde fajnie wyglądają na samochodzie (na doppel wobber nie ma efektu)
Lakiery naprawde fajnie wyglądają na samochodzie (na doppel wobber nie ma efektu)
Też będzie bardzo ładny. Wogóle mkII bardzo dobrze się prezentuje w ciemnych lakierach.SkinnerPL pisze:ja uwazam ze czarny metalik albo perełka hm? co Wy na to?
Frakcja Proud Member
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Dokładnie.juby pisze:Wogóle mkII bardzo dobrze się prezentuje w ciemnych lakierach.
Ja do MK2 też bym szukał ciemnych barw.
Czarny metalik albo granat, czy ciemna śliwka
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Jeżeli to ciemna śliwka to zgadzam sięjuby pisze:LC3U wymiata
Bardzo mi się podoba - a do tego nietypowy.
Bardzo mało Golfików MK2 w tym kolorze jeździ
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
widzialem kiedys takiego... raczej malowany jeszcze raz... ale pieknie sie prezentowal...SkinnerPL pisze:juby napisał/a:
LC3U wymiata
Jeżeli to ciemna śliwka to zgadzam się
mi sie takze podoba czerwien wpadajaca w bordo w blasku popoludniowego sloneczka... hehe... to zem teraz napisal... jak baba... ale taki mi sie podoba
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
ja u siebie mam LA7U i powiem tyle, że kolorek i może jest fajny bo tego nie przecze, ale bardzo zybciutko na nim widać kurz/brud, a w szczególności plamy po deszczujuby pisze:SkinnerPL, polecam palete barw z wolfsburg edition: LC3U, LD7Y, LA9V, LA7U.
Lakiery naprawde fajnie wyglądają na samochodzie (na doppel wobber nie ma efektu)Też będzie bardzo ładny. Wogóle mkII bardzo dobrze się prezentuje w ciemnych lakierach.SkinnerPL pisze:ja uwazam ze czarny metalik albo perełka hm? co Wy na to?
330KM/450Nm
jaki lakier najlepszy? moja wizja - czarna perła, albo metallic, co najmniej dwie warstwy lakieru - bazy i na to jeszcze co najmniej trzy warstwy bezbarwnego klaru. Na koniec polerka... i jest miodzio, piękny kolorek, dobra głębia, a świeci się jak psu jajca... Polecam!
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata