Golf MK2 R32 4Motion KRZAK POWRÓT PO 3 LATACH str.72
Moderator: G0 Karcio
Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
Takie życie i wybory Miało być pięknie a zdechło w przedbiegach.
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Etam w przedbiegach,bez przesady ,zlozony w 100% ,wiec plan wykonany ,niczego nie moge sobie zarzucic ,przykro jedynie ,bo w chooj czasu i pracy poswiecone
Na szczescie mam lek na to --- RS4
Na szczescie mam lek na to --- RS4
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
-
- Nowicjusz
- Auto: Volkswagen Golf
16vg60 A moze by te oponki jeszcze rozgrzac przed sprzedaza? i to te ladnie,niby klejace , gdzie to targasz u slawka ?
Taa dawaj jutro jak cos
Oponki nie tykam ,nie moje
kurcze zawsze ultrallegary mi sie podobaly ,ale jak dzisiaj je zalozylem to choojnia jakas, na moich superturismo duzo lepiej mi sie podoba
Oponki nie tykam ,nie moje
kurcze zawsze ultrallegary mi sie podobaly ,ale jak dzisiaj je zalozylem to choojnia jakas, na moich superturismo duzo lepiej mi sie podoba
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Re: Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
Nowy wlasciciel bedzie prowadzil jakis temat zeby sledzic losy budy?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Mój MK2 ABF
viewtopic.php?f=87&t=499866
viewtopic.php?f=87&t=499866
- kret077744
- Forum Master
Tak naprawde jedzie na warsztat
Golf Country 4x4 1.9 TD AAZ
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=591164" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=591164" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
Taaa przejechało 100kkm i spaliło milion litrów wachy. Oby następca budy pokazał tyle serca co ty i dobrze potestował O czasie było myśleć 4 lata temu i odrazu brać RS4 wtedy jeszcze większy lans by robił16vg60 pisze:Etam w przedbiegach,bez przesady ,zlozony w 100% ,wiec plan wykonany ,niczego nie moge sobie zarzucic ,przykro jedynie ,bo w chooj czasu i pracy poswiecone
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
jeśli dobrze słyszałem, to przetestuje bardzo dobrze i zostanie w forumowych łapachRasPL pisze:Oby następca budy pokazał tyle serca co ty i dobrze potestował
wiadomo że szkoda ale mając rs4 400+ tez bym pier... ł golfa
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Będziesz się qerwa w piekle smażył za te słowaStalu pisze:wiadomo że szkoda ale mając rs4 400+ tez bym pier... ł golfa
Można mieć RS4 i Golfa mk2
fill89, nowy właściciel już ma temat ,a czy będzie kontynuował to nie wiem bo coś ostatnio mało zagląda na fora
kret077744, taa do stacji demontażu
co do lansu to przecież ałdi b5 ,ktos jak ma troche pojecia to wie co i jak a dla 70% zwykly stary paździerz i to jest najlepsze jak sie bananow w nowych aldi karci
za to mk2 urywało dupe mimo ze to golf 2 ,nie bylo osoby jak stal na placu co by uwagę na niego nie zwróciła
Michał_1977, mozna ale budżet by sie nie zgadzal i skąd czasu na to
z dzisiaj,pacjent na podjezdzie
rozkrecanie ,ale pierwsze trzeba posprzatac po lokatorach zimowych
i ciarabach
jutro wylatuja zawieszenia i napedy ...
Pozdr.
kret077744, taa do stacji demontażu
to fakt,cztery lata jak psu w dupe i to mnie boli najbardziej bo to najwieksza porażka życiowa ,tyle dobrego ze $ sie zgadzaRasPL pisze: O czasie było myśleć 4 lata temu i odrazu brać RS4 wtedy jeszcze większy lans by robił
co do lansu to przecież ałdi b5 ,ktos jak ma troche pojecia to wie co i jak a dla 70% zwykly stary paździerz i to jest najlepsze jak sie bananow w nowych aldi karci
za to mk2 urywało dupe mimo ze to golf 2 ,nie bylo osoby jak stal na placu co by uwagę na niego nie zwróciła
Stalu pisze: wiadomo że szkoda ale mając rs4 400+ tez bym pier... ł golfa
Michał_1977, mozna ale budżet by sie nie zgadzal i skąd czasu na to
z dzisiaj,pacjent na podjezdzie
rozkrecanie ,ale pierwsze trzeba posprzatac po lokatorach zimowych
i ciarabach
jutro wylatuja zawieszenia i napedy ...
Pozdr.
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- mskostek
- Użytkownik
- Auto: Golf II
- Silnik: 1.9
Taki powrot do przeszłości albo inaczej tuning wsteczny . Jeszcze chyba nikt nie opisywał rozbiórki auta
Lepiej opisywać jak się auto rozbiera niż wrzucać fotki rozpier.dolnego np. o drzewo lub ogłoszenie ze z garażu za.*#cenzura#*. Ale w przypadku tego golfa Bartek tak skrupulatnie wszystko robił i opisywał ze myślałem że dociagnie projekt do końca i trochę nim pojeździ bo jednak chyba najwięcej frajdy daje auto którym możesz pośmigać na codzien.
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
No nie do końca - do dobrego auta które codziennie sie używa przyzwyczaja sie czlowiek szybko i staje sie to normalne i jeszcze szybciej chce sie więcej niż jak auto używasz tylko w weekendowo
350 tys. km i ciagle jedzie
mskostek, chce temat dociagnac do konca wiec niech bedzie i o rozbiorce
kubi, wiek tez robi swoje i wypalenie zawodowe ,tak jak kiedys napisalem ,w tym roku minie 20 lat jak jestem mechanikiem i pracuje bez przerwy w jednym i tym samym warsztacie ,poprostu ulewa mi sie juz na dlubanie przy samochodach
jeszcze te 5lat temu wżyciu by mi do głowy nie przyszło zeby kupowac jakies kombi i golfa sprzedawać
co do rozbiórki
tak wyglada kpl. swap ,a nie paździerze wydarte ledwo co z angola ,bez polowy potrzebnych części
do kpl. jest jeszcze chlodnica,wydech,zegary ze skrzynka bezpiecznikow i co tam jeszcze
do jutra
zbudowalem auto nienadające sie do jazdy po drogach publicznych , tyle w temacieMarszall pisze: którym możesz pośmigać na codzien.
kubi, wiek tez robi swoje i wypalenie zawodowe ,tak jak kiedys napisalem ,w tym roku minie 20 lat jak jestem mechanikiem i pracuje bez przerwy w jednym i tym samym warsztacie ,poprostu ulewa mi sie juz na dlubanie przy samochodach
jeszcze te 5lat temu wżyciu by mi do głowy nie przyszło zeby kupowac jakies kombi i golfa sprzedawać
co do rozbiórki
tak wyglada kpl. swap ,a nie paździerze wydarte ledwo co z angola ,bez polowy potrzebnych części
do kpl. jest jeszcze chlodnica,wydech,zegary ze skrzynka bezpiecznikow i co tam jeszcze
do jutra
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?