Jednak "sportowy insert" tylko się zastanawiam czy kupić gotowy, czy sam coś zaprojektować, bo się zastanawialiśmy trochę nad tym z kolegą, np wykonać 10 insertów a później je testować w różnych warunkachHojaNT pisze:Insert w haldexach do 2001 jest wkręcany, po 2001 wciskany z pierścieniem seagera. Wrzucasz sportowy insert? Czy cały ecu sport
6 lutego ·
Taki mały detalik Ori Radio Nawigacja, oczywiście kolor
· 16 lutego ·
Docelowe tarcze
Przód 370x32mm
Tył 312x25mm
Tył nowe na zamówienie (domyślnie rotinger robi nacinane i nawiercane, a ja chciałem sam nawiert:)
17 lutego ·
Nowy bajer
Licznik full Fis z passata W8
Chętnie kupię licznik z audi a3 8l lub sama obudowe, aby szybka była ladna, licznik moze być spalony itp.
19 lutego ·
to się nazywa "porwać się z motyką na słońce"
i tu lekko odmalowane zawieszenie
1 marzec
Zaprojektowaliśmy z kolegą adaptery na tył.
Tarcza 312mm, zacisk z transportera T5, adapter zaprojektowany tak by linka recznego usiadła p&p
2 marca ·
Dziś felgi pojechały do Klinika Rims na renowację, zobaczymy jaki bedzie efekt jak będą gotowe
Na foto przymiarka 312mm na belce jeszcze
10 marca
Adaptery już wykonane, gdyby ktoś był zainteresowany na adaptery pod 312mm tył (ośka jak i 4x4) oraz 370mm przód, to zapraszam PW
Wczoraj odebrałem felgi z Klinika Rims i jestem bardzo zadowolony, wyglądają jak nowe
No i znów się biję z myślami jakie logo dać na kapsle felg oraz jaki napis na zaciski, najpierw chciałem napis lamborghini i kapsle lamborghini, ale się zastanawiam czy nie dać na felgi jednak seata, a na zaciski jaki wtedy? Kolor zacisków chyba chcę żółty, opcjonalnie czerwony?