Bezpiecznik nr. 10
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Bezpiecznik nr. 10
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć za co odpowiada, do czego służy bezpiecznik nr. 10 w silniku diesla.
Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
Chciałbym się dowiedzieć za co odpowiada, do czego służy bezpiecznik nr. 10 w silniku diesla.
Bezpiecznik nr. 10
Z tego co znalazłem jest to bezpiecznik sterownika silnika, ale występuje tylko w silniku benzynowym. W TDI będzie tam prawdopodobnie puste miejsce.
Re: Bezpiecznik nr. 10
No właśnie z tego co czytałem to jest on w benzynie. A ja mam go w dieslu i jestem ciekawy czy to jest jakiś ewenement czy ktoś jeszcze go ma i czy wie od czego jest
Bezpiecznik nr. 10
a może jest tam tylko wsadzony a tak na prawdę pod nim nie ma żadnych blaszek i niczego on nie zabezpiecza? Zajrzyj pod niego z ciekawości. Akurat nie mam dziś swojego TDI , bo bym sprawdził czy też coś tam jest u mnie. Jak nie zapomnę to jutro zobaczę.
A może masz przeróbkę po benzynie
A może masz przeróbkę po benzynie
No właśnie jest tam. Gdzieś właśnie uciekał mi prąd i dzisiaj sprawdzałem bezpueczniki i po jego wyjęciu okazało się że to właśnie on kradł. W innym przypadku prawdopodobnie wogole bym się nim nie zainteresował.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Bezpiecznik nr. 10
Silnik jak silnik ale info o roczniku by się przydało...bo w poliftach bezpiecznik odpowiada za styk S
A jakieś pomysły co może być źle tam podłączone że pobiera za dużo prądu? Albo ewentualnie co zrobić aby nie pobieralo prądu?
Dzięki za pomoc. Będę teraz grzebał.