Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
phanteon,
Zdrówko jak na razie dopisuje , co do wakacji to dla mnie dawno się skończyłyphanteon pisze:Jak zdrówko i jak Wam mijają wakacje?
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Zdrówko jest, fura sprawuje się wyśmienicie a wakacje były, ale zaraz mam wolne od piątku do środy
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
ledman, dalej passata upalasz???
Byłem w lipcu na kaszubach u znajomych....ktoś z kącika był na VW MANII ??
Byłem w lipcu na kaszubach u znajomych....ktoś z kącika był na VW MANII ??
Pruszkowiak, siema, od dłuższego czasu szukamy auta, w kolko zwiększam budżet, bo nic nie ma ciekawego. Ostatnio oglądany Ceed II SW na automacie. Ładny, praktycznie brak wad. Ale dostałem info, że będzie i40 też na automacie, więc poczekam miesiąc. Przyda się większe auto akurat
Na Manii byłem w sobotę z rodziną odwiedzić znajomych. Wejście 20 zł/osoba.
Na Manii byłem w sobotę z rodziną odwiedzić znajomych. Wejście 20 zł/osoba.
ja mam chwilowo coupe z bagażnikiem, bo tylne drzwi odmówiły posłuszeństwa i się nie otwierają...
siema panowie!.. ja dalej haratam strażakiem, zmieniają się tylko rowery jakie na nim wożę, z każdym dniem Variant jest coraz bliżej miliona no i w coraz lepsze miejsca dojeżdżamy.
zdrówka! życzę
zdrówka! życzę
Pozdrowienia ze Szczecina z malym wyjazdem do wroga. Maly wyjazd sluzbowy z rodzina. Octavia daje rade. 7.1 litra a tempo sprawne. Wiem juz co zrobie pierwsze po koncu gwarancji. Wyglusze ja od dachu po podloge z grodzia, bo naprawde jest kiepsko
Garrison a to akurat u mnie na południu "koło domu".. jedną panią fotograf poza miasto i trochę w góry na randkę wziąłem
phanteon pojeździj kilka dni trójką w TDI.. i znowu w Octavii będzie cisza
phanteon pojeździj kilka dni trójką w TDI.. i znowu w Octavii będzie cisza
Re: Kącik posiadaczy variantów
Dobra Staruszki, wreszcie mam kombi [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Allroad C6, jedyne co mogę powiedzieć, na dzień dzisiejszy, że jeździ się jak czołgiem (1950kg w dowodzie)
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Allroad C6, jedyne co mogę powiedzieć, na dzień dzisiejszy, że jeździ się jak czołgiem (1950kg w dowodzie)
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
phanteon pisze:Pozdrowienia ze Szczecina z malym wyjazdem do wroga. Maly wyjazd sluzbowy z rodzina. Octavia daje rade. 7.1 litra a tempo sprawne. Wiem juz co zrobie pierwsze po koncu gwarancji. Wyglusze ja od dachu po podloge z grodzia, bo naprawde jest kiepsko
Ostatnio jechałem służbowo z Warszawy do Szczyrku jako pasażer z tyłu taką octavią III kombi 1.6TDI i jak z przodu była rozmowa to ja z tyłu nic nie słyszałem - potwierdzam auto jest bardzo kiepsko wygłuszone.
feniks pokaż fotki nowego nabytku...B6 sprzedałeś????