Dokładanie podłokietnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dokładanie podłokietnika
Witam
Chciałbym dołożyć podłokietnik do swojego golfa
I mam pytanie czy zamiennik (z wszystkim do montażu) będzie pasował idealnie czy trzeba coś przerabiać ?
Wiem że prawie każdy napisze kup ori ale w serwisie kupa kasy a na allegro szarego podłokietnika nie idzie dostać albo walą cene z kosmosu
Zastanawiam się nad tym
http://allegro.pl/podlokietnik-wv-bora- ... 55682.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Co myślicie ? Z góry dzięki za pomoc
Chciałbym dołożyć podłokietnik do swojego golfa
I mam pytanie czy zamiennik (z wszystkim do montażu) będzie pasował idealnie czy trzeba coś przerabiać ?
Wiem że prawie każdy napisze kup ori ale w serwisie kupa kasy a na allegro szarego podłokietnika nie idzie dostać albo walą cene z kosmosu
Zastanawiam się nad tym
http://allegro.pl/podlokietnik-wv-bora- ... 55682.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Co myślicie ? Z góry dzięki za pomoc
Re: Dokładanie podłokietnika
Ja do ojca golfa zakładałem zamiennik i wszystko pasiło bez problemu. 3 lata użytkowania i wszystko jest ok. U siebie mam ori i różnica w jakości jest, ale zamiennik też nie jest najgorszy (być może zależy od zamiennika, bo zamiennik zamiennikowi nie równy)
-
- Ma gadane
Dokładanie podłokietnika
tylko oryginał jeśli kupisz zamiennik będziesz żałował zobaczysz. lepiej dołożyc pozdrawiam
Dokładanie podłokietnika
Eee tam pitolenie... Prawie trzy lata na zamienniku i nic się z nim nie dzieje. Spełnia swoje zadanie w 100% nie żałuję zakupu
ALH + 216 + turbo ARL + FMIC + soft -> 162,5KM/344,2Nm
Dokładanie podłokietnika
zajechany oryginał kosztuje 250 zł (mam jasne wnętrze) więc raczej zdecyduje się na zamiennik
- Heavy20122
- Ma gadane
Dokładanie podłokietnika
Podłokietnik nawet jak się rozwali to samochód i tak będzie jeździł Też mam zamiar kupić podłokietnik tylko trzeba go trochę przesmarować bo później zacznie skrzeczeć
________________________________________________________________________________________
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
Dokładanie podłokietnika
kupiłem ten co podałem w linku i powiem tak :
jakość mogłaby być lepsza ale za 90 zł nie ma co sie spodziewać nie wiadomo czego, jak dla mnie jest spoko
jakość mogłaby być lepsza ale za 90 zł nie ma co sie spodziewać nie wiadomo czego, jak dla mnie jest spoko
-
- Nowicjusz
Dokładanie podłokietnika
Kolego daj sobie spokój z zamiennikami, niby kształt taki sam a jakość całkiem inna. Fakt, może trochę brudny i w ogóle, ale trochę pracy i będzie jak nowe. Sam tak zrobiłem, upolowałem, trochę pracy włożyłem i ... jest.
Oryginał to oryginał.
Powodzenia
Oryginał to oryginał.
Powodzenia
Dokładanie podłokietnika
Wystarczy trochę poszukać i bez problemu trafisz Szary. Sam taki kupiłem za 80zł. Za 25 kupiłem przycisk i za lekko ponad stówkę mam ori w skodzie. W golfie miałem zamiennik i może spełniał swoją rolę, ale każdy kontakt z ni przypominał że to zamiennik i szybko został zmieniony na ori.
Dokładanie podłokietnika
Sorry,że odgrzeję kotleta ale mam mały problem z podłokietnikiem ori. Mianowicie po montażu jest przekoszony w lewą stronę czyli w kierunku pasażera. Można to jakos wyregulowac na srodek? Łapa przykrecona na wszystkie śruby, ewentualnie sam podłokiec regulować śrubą?
Dokładanie podłokietnika
Jak przzykręciłeś na wszystkie 3 to zostaje chyba na siłe go naciągnąć.
To jest praktycznie jedna całość nie ma regulacji.
To jest praktycznie jedna całość nie ma regulacji.