Witojcie,
mam mały problem i zwracam się do was o pomoc. Zabrałem się za zakładanie pakietu 25th GTI do swojego MK4 i utknąłem na tyle... O ile z przodu poszło łatwo - kilka zaczepów, odrobina wyczucia i ori dokładka na zewnątrz to z tyłu nie wiem jak to zdjąć Wkładając rękę pod zderzak wymacałem kilka zaczepów jak na przedniej, wiem o śrubach w nadkolach i pod spodem, ale po odkręceniu wszystkiego ni ch... nie chce wyjśc, a nie chcę szarpać za mocno co by zderzaka nie wyrwać Jak to zdemontować?
Tylna dokładka
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Tylna dokładka
szkoda się męczyć ścigając w ten sposób, lepiej zdemontuj zderzak bo przy okazji montażu nowej dokładki możesz uszkodzić lakier, sam tak zrobiłem zdjąłem zderzak i poszło cacy
- QQxQ
- V.A.G Podlasie
- Auto: Golf MK4
- Silnik: BUB
Tylna dokładka
Tak jak mówi madruk, zdejmij zderzak, pod lampami są śruby.
Jak już będziesz miał dojście to zaczepy podgrzej opalarką/suszarką wtedy bez uszkodzenia czegokolwiek zdemontujesz dokładkę
Jak już będziesz miał dojście to zaczepy podgrzej opalarką/suszarką wtedy bez uszkodzenia czegokolwiek zdemontujesz dokładkę
Tylna dokładka V6
Aby nie zakładać nowego tematu spytam w istniejącym.Czy ma ktoś namiar na sklep gdzie dostanę Oryginalną tylna dokładkę V6 ? Getem odpada,niby mają na stanie lecz nie sprowadzają takich rzeczy cokolwiek to ma oznaczać,w każdym razie taką informacje otrzymałem.Sprawa jest dość pilna.Jeśli kto coś słyszał będę wdzięczny
Tylna dokładka
W każdym ASO w cenie około 380zł.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P