Golf IV 1.9 TDI AGR 90 KM kopci na niebiesko
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
to chyba będę je wysyłać na jakiś serwis bo w okolicy aby jeden koleś jest co woła 50 ziko za sztukę za sprawdzenie na starej pompie..
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
U mnie sprawdzają za darmo jak zostawiam do regeneracji ...napatrzyłem się już na różne "cuda " jakie potrafią "robić "niesprawne wtryskiwaczesiszi99 pisze:to chyba będę je wysyłać na jakiś serwis bo w okolicy aby jeden koleś jest co woła 50 ziko za sztukę za sprawdzenie na starej pompie..
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
Wyślij do mnie, sprawdzę za darmo, z tym że trzeba pokryć koszt wysyłki w obie strony, no i tydzień pozostaniesz bez auta
tydzień to trochę dużo odezwę się na priv jak coś muszę jeszcze zobaczyć jak się je wyciąga bo znając zycie są zapieczone a nie mam specjalnych przyrządów :/
gostek za 4 sztuki chce 50 zł warto? tylko muszę podjechać 30 km :/
gostek za 4 sztuki chce 50 zł warto? tylko muszę podjechać 30 km :/
W nowym roku skorzystam jeszcze pytanko nie chcę zbyt dawać do regeneracji bo wolnego tysiaka nie mam i myślę nad wtryskiem z alledrogo używanym. Jeżeli by lał to wiadomo zwrot. Co o tym sądzicie? Auto ma 350k przebiegu i w najlepszym stanie nie jest także nie warto nawet inwestować. Chcę aby tylko jeździło