Trzesie kierownica
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Trzesie kierownica
Witam.. od pewnego czasu zaczela mi mocno trzasc kierownica .. problem wystepuje gdy jade najczesciej po nierownosciach i po prostej ale z czasem ustaje... czego moze byc wina? Opony nowe , felgi niedawno wymienilem ...
-
- VWGolf.pl Killer
-
- Nowicjusz
Re: Trzesie kierownica
Polna blotnista i asfalt bo mi sie cos zdaje ze jak w kaluze wjade to tak fest trzesie
-
- VWGolf.pl Killer
Trzesie kierownica
błoto przykleja się do felg i koło jest wtedy nie wyważone musisz pościągać koła i szczotką stalową oczyścić z błota i próba
-
- Mały gagatek
Trzesie kierownica
Raczej od błota tak mocno by nie trzęsło, trzeba podnieść auto i posprawdzać koła
Trzesie kierownica
Zależy czy trzęsie coraz mocniej im większa prędkość czy trzęsie mocniej jak podjezdzasz pod górę lub załadowanym autem z pedałem gazu wciśniętym na maxa.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
-
- VWGolf.pl Killer
Trzesie kierownica
sam mam ekstremalny odcinek drogi i błoto to norma na felgach i przeważnie na tylnych kołach jest więcej i tak trzęsie kierownicą jak by było to z przodu po oczyszczeniu tylnych kół spokój a tak max do stówki i nie do utrzymania kierownicaPersonalny pisze:Raczej od błota tak mocno by nie trzęsło, trzeba podnieść auto i posprawdzać koła