żebyś się nie zdziwił, 100-200 kg trochę za duży rozrzutcountryfan pisze:
Nie wiem,jak kupię to się dowiem, pewnie ze 100-200kg mniej.
wiesz a dajesz jako porównanie B7countryfan pisze:
Wiem, że pisałeś o B8
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
żebyś się nie zdziwił, 100-200 kg trochę za duży rozrzutcountryfan pisze:
wiesz a dajesz jako porównanie B7countryfan pisze:
Wiem, że pisałeś o B8
Szacun za to dla Ciebie niestety tutaj od panów dostaniesz propozycję innych aut nie vv... Jeździłeś już nim? Jak Ci odpowiada to nad czym się zastanawiaszcountryfan pisze:Właśnie dlatego myślę o Golfie VIII kombi - bo wyciszony, silniki poprawione, wielkościowo wystarczające.
Dla niektórych takie "choć "jest czymś więcej, stąd i ich obecność tu na forumdoggie pisze: choć to tylko golf
Dla mnie znaczenie ma wielkość auta. Masa też będzie niższa, wiadomo, że auta tyją ze względu na wyposażenie etc.doggie pisze:żebyś się nie zdziwił, 100-200 kg trochę za duży rozrzutcountryfan pisze:
Niestety typowe na forach - pytasz o jedno, a zaraz znajdują się ludzie udowadniający swoje racje spychając zupełnie dyskusję na tematy poboczne.dreyfus pisze:Szacun za to dla Ciebie niestety tutaj od panów dostaniesz propozycję innych aut nie vv... Jeździłeś już nim? Jak Ci odpowiada to nad czym się zastanawiaszcountryfan pisze:Właśnie dlatego myślę o Golfie VIII kombi - bo wyciszony, silniki poprawione, wielkościowo wystarczające.
tak to już jest i trzeba to akceptować bo w innym przypadku musiałbym 90% postów kasować i rozsiewać warny na okołocountryfan pisze:
Niestety typowe na forach - pytasz o jedno, a zaraz znajdują się ludzie udowadniający swoje racje spychając zupełnie dyskusję na tematy poboczne.
na złym forum to czytałeś bo nic takiego nie ma miejscaPastusiak pisze: a nie 2,0 tdi 150 które przy 3 tys wymaga kolejnego biegu. .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości