Ibiza 6k 1.4 97r
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ibiza 6k 1.4 97r
Kupujesz taka z passata b3 bo to taka sama jak w ibi tylko z wiazka i ten jeden wiecej kabel czarno żólty podpinasz pod zaplon czyli wkrzynce bezpieczników to jest pin M/5. i ieszysz sie tym ze jak zamkniesz drzwi światlo odrazu nie gaznie tylko stopniowo a jak otworzysz to ci swieci przez jakis czas albo jak nie wl zaplonu
http://allegro.pl/lampka-oswietlenia-wn ... 44970.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/lampka-oswietlenia-wn ... 44970.html" onclick="window.open(this.href);return false;
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Ibiza 6k 1.4 97r
Po zmianie lamp w Golfie nastąpiła jakaś poprawa w oświetleniu? Te pierwotne ledwo świecą i choć nie jeżdżę tym autem, to chciałbym kiedyś ogarnąć ten temat.
- damianax260
- Mały gagatek
- damianax260
- Mały gagatek
Re: Ibiza 6k 1.4 97r
O dziękuje bardzograndi pisze:Kupujesz taka z passata b3 bo to taka sama jak w ibi tylko z wiazka i ten jeden wiecej kabel czarno żólty podpinasz pod zaplon czyli wkrzynce bezpieczników to jest pin M/5. i ieszysz sie tym ze jak zamkniesz drzwi światlo odrazu nie gaznie tylko stopniowo a jak otworzysz to ci swieci przez jakis czas albo jak nie wl zaplonu
- damianax260
- Mały gagatek
H4 Świecą lepiej od H1 (tak mówi większość) ale jak dla mnie świecą tak samo, ale dużo zależy od odbłyśników i żarówekGarrison pisze:Po zmianie lamp w Golfie nastąpiła jakaś poprawa w oświetleniu? Te pierwotne ledwo świecą i choć nie jeżdżę tym autem, to chciałbym kiedyś ogarnąć ten temat.
- damianax260
- Mały gagatek
Witam po przerwie trochę się działo, ale od pocątku. Pewnego słonecznego wiosennego dnia postanowiłem, że odświeżę sobie progi, więc zacząłem sobie szlifować starą farbę, a tu okazało się, że poprzedni właściciel ulepił progi z szpachli i włókna oraz żywicy no i ogólnie bez zbędnego gadania, skończyło się na kilku wstawkach i malowaniu praktycznie całego auta
- damianax260
- Mały gagatek
No i przyszedł czas na drugą stronę, na szczęście tam nie było aż takiego dramatu, jedna mała dziurka w progu zakryta toną szpachli , od razu do malowania poszła klapa tylna oraz przedni zderzak który został niestety przykręcony na śruby, poprzednik pourywał ślizgi, a z błotnika odciął i zastąpił to wkrętami w przyszłości zmienię oba błotniki i zderzak na inne,no i trochę musze poprawić spasowanie tylnego zderzaka bo są nie równe szczeliny, do malowania pójdzie jeszcze maska niebawem, dach chyba zostawię taki jak jest..wiem że trochę druciarstwo bo mogłem rozebrać wszystko na kawałki poodkręcać lampy itd.. lecz chciałem tylko odświeżyć auto z zewnątrz z powodu wyblakłego lakieru oraz szalejącej rudej.. ale nie jest tak źle jak na takie spartańskie warunki.. no i przy okazji "podprostowałem" trochę przód żeby linia lamp w miarę zgadzała się z maską i błotnikami.. oraz aby grill był równo
Fotki..
Fotki..
- damianax260
- Mały gagatek
No a w międzyczasie zrobiłem sobie maskę na siłownikach, i przyciemniłem odrobinę lampy przednie co widać w poprzednim poście
- damianax260
- Mały gagatek
- damianax260
- Mały gagatek
Poleciało też "pare" łatek na podłogę niestety nie mam zdjęć tylko taki krótki filmik :/
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Próg, klapa Błotniki i tak będę wymieniał.
- damianax260
- Mały gagatek
Witam, w ostatnim czasie kupiłem fotele (pół kubełki) "lotke" na klape oraz BBS'y do odnowienia, grzech było nie wziąć bo cena była okazyjna