***Kupujemy używany samochód - informacje pytania, porady***
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
***Kupujemy samochód - informacje, pytania, porady***
Ale wiesz że rozważałem tą opcję? Problemy są tylko dwa, W8 ciężko dorwać w fajnym stanie, no i passek średnio mi się podoba
Proponuje rower po kilku trasach w obecnej aurze kupisz byle co , byle z dachem nad głową
Dokładnie jan1966, buhaha:)
A b6 pasek z v6 w 4motion?
A b6 pasek z v6 w 4motion?
Tylko to już będzie FSI - ciekawe czy to będzie koledze odpowiadać.
Auto, moim zdaniem, mało awaryjne jak na współczesne VAG ale to jednak nie Audi Choć też myślałem to zaproponować
Auto, moim zdaniem, mało awaryjne jak na współczesne VAG ale to jednak nie Audi Choć też myślałem to zaproponować
________________________________________________________________________________
Było: VW Passat B4 Variant GL 1.9 TDI 1Z '96
Jest: VW Passat B6 Sedan Comfortline 1.4 TSI CAXA '09
Było: VW Passat B4 Variant GL 1.9 TDI 1Z '96
Jest: VW Passat B6 Sedan Comfortline 1.4 TSI CAXA '09
Nie audi ale jak widać nie produkowali audi które on by chciał a tego v6 i zagazować może i śmigać i to nawet szybko
Re: ***Kupujemy samochód - informacje, pytania, porady***
Ale nie musi być koniecznie audi, to była moja propozycja, bo lubię tą markę, tak po prostu.
A macie jakieś opinie o 3.0v6?
Pomysł z rowerem nie najlepszy na aktualną pogodę :v ale tak serio, to nie chodzi o to że jestem wybredny, mogę kupić byle co, ale po co? Wolałem poradzić się Was, jednak w najgorszym wypadku chyba pomyślę o manualu i po problemie.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
A macie jakieś opinie o 3.0v6?
Pomysł z rowerem nie najlepszy na aktualną pogodę :v ale tak serio, to nie chodzi o to że jestem wybredny, mogę kupić byle co, ale po co? Wolałem poradzić się Was, jednak w najgorszym wypadku chyba pomyślę o manualu i po problemie.
A jak wygląda ta v6 w passacie? Na alle są aktualnie 3 egzemplarze, bo rozumiem że to jest 3,2 250km?
I to jest FSI, jak aktualnie wygląda możliwość instalacji LPG?
I to jest FSI, jak aktualnie wygląda możliwość instalacji LPG?
I 3.6 300 km normalnie montujesz LPG i śmigasz obstawiam że instalacja koło 4.5 k ale nie orientowałem się to nie dam ręki sobie uciąć.
Na alle spotkałem się tylko z 3,2 250km, jeden jest za 25k, to zostaje 5k na lpg i 5k na koło
A na poważnie, to jak z serwisem tych silników? Miały jakieś upierdliwe wady fabryczne?
A na poważnie, to jak z serwisem tych silników? Miały jakieś upierdliwe wady fabryczne?
Jak dla mnie zaleta to dźwięk i kultur pracy, wada - rozrząd (rozciąganie się) oraz zasyfianie nagarem bo wtrysk FSI.
Poza tym czy w B6 czasem 4x4 nie jest dołączane?
3,2 FSI masz też w A6 C6 więc nie musi to być przecież Passat.
i tak jak pisze dreyfus koszt instalacji lpg przy FSI 6 cylindrowym od 4500 do ok 5500 takie są stawki.
3,2 FSI masz też w A6 C6 więc nie musi to być przecież Passat.
i tak jak pisze dreyfus koszt instalacji lpg przy FSI 6 cylindrowym od 4500 do ok 5500 takie są stawki.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
jeśli mowa o audi to A4 B6 z quattro to ma torsena, tam nie ma nic dołączanego ręcznie, tylko A3/TT miały Haldexa, w ogóle w żadnym Audi nie ma ręcznie dołączanych napędówPastusiak pisze:
Da radę jakoś zaradzić rozciąganiu się łańcuszka?