Zawieszenie Golf mk2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Zawieszenie Golf mk2
OK. A egzemplarze z silnikiem diesla też mają to samo? Bo gdzieś mi się obiło o uszy że tam sprężyny były twardsze.
A amorki z golfa III też są takie same jak w mk2 czy to inna bajka? Pytam bo te od mk3 łatwiej kupić
A amorki z golfa III też są takie same jak w mk2 czy to inna bajka? Pytam bo te od mk3 łatwiej kupić
- PAPAYOS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zawieszenie z MK3 pasuje do MK2. Przód i tył. Oczywiście z wersji HB.
Przód pasuje także od golfa MK1, Seata ibizy, Cordoby z lat 1996-1999, VW polo 6n...
Amorki benzyna diesel są takie same, jeśli chodzi o sztywność, to różnica jest między olejowymi, a gazowymi i w zależności od firmy też mają różne sztywności...
Sprężyny mogą się różnić twardością ze względu czy diesel czy benzyna, ale tego nie testowałem.
Przód pasuje także od golfa MK1, Seata ibizy, Cordoby z lat 1996-1999, VW polo 6n...
Amorki benzyna diesel są takie same, jeśli chodzi o sztywność, to różnica jest między olejowymi, a gazowymi i w zależności od firmy też mają różne sztywności...
Sprężyny mogą się różnić twardością ze względu czy diesel czy benzyna, ale tego nie testowałem.
https://www.facebook.com/pages/Cthulhu/369766173200313
Zawieszenie zmienione.
Z tyłu mam macphersony z mk3 1.8 a z przodu z mk3 1.9 tdi i mk2 1.6 td (takie były na szrocie ) i właśnie przód jest trochę wyżej względem tyłu także pewnie poszukam czegoś od benzyniaka
A i jak coś to zawieszenie gwintowane które zdemontowałem mam do sprzedania
Z tyłu mam macphersony z mk3 1.8 a z przodu z mk3 1.9 tdi i mk2 1.6 td (takie były na szrocie ) i właśnie przód jest trochę wyżej względem tyłu także pewnie poszukam czegoś od benzyniaka
A i jak coś to zawieszenie gwintowane które zdemontowałem mam do sprzedania
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
Jakiej firmy to zawieszenie gwintowane i za Ile?
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
@Czarson Niestety nie mam pojęcia jaka firma bo nie montowałem go - kupiłem na takim zawieszeniu - sprężyny w kolorze niebieskim - cena do ustalenia, zapraszam na priv
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
Poszło PW
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania