racja, jestem po rehabilitacji, więc można powiedzieć, że jestem prawie sprawny, więc coś tam działałem powoli
co do wnętrza, to odebrałem od tapicera sufit, poszedł klasycznie w antracyt, reszta pierdół typu rączki lampki itp mam ori i przeleżały praktycznie 2 lata w garażu i w końcu się za to zabrałem, niebawem jakieś lepsze zdjęcia już na aucie.
przy okazji gdy nie było sufitu zdemontowałem antenę i przerobiłem ją na taką która idzie w nowszych vw, nowa obudowa w czarnym połysku, pasuje do całości.
dobra, teraz do konkretów
felgi w końcu wróciły z przebudowy, po rocznej walce z nieszczelnością dostały nowe bębny i teraz jest zgodnie ze sztuką, bo poprzedni właściciel wsadził jakieś inne bębny z felg 2częściowych i skręcone były od dupy strony, dlatego trzeba było załadować tonę sylikonu przy każdej śrubce, generalnie fuszerka, nie dość, że nie były szczelne to jeszcze były dużo cięższe.
Przed
Po
Na tyle 19x10J zostały opony Nankang NS 2 225/35 R19
Na przód 19x9J coś bardziej markowego Hankook Ventus S1 EVO K107 215/35
Po przymiarce okazało się, że na przodzie bęben jest na styk z amorem, dlatego, że są szersze o 0,25 cala od poprzednich, będę musiał pod dystans włożyć jeszcze jakieś podkładki 2mm i powinno być git.
Kilka szybkich zdjęć telefonem jak to się prezentuje, jakieś lepsze dopiero jak ogarnę ten przód i porządnie umyje auto, wtedy jakaś konkretniejsza sesja będzie