Auto jak auto - na zdjęciach wygląda ok. Ale na zdjęciach to prawie każde może wyglądać idealnie. CO do silnika - 140KM nawet daje radę, pewnie z chipem nie ma większych problemów - te 20 KM, a nawet więcej wytrzyma. Na pewno nie tak długo jak TDI, ale to bez znaczenia jak kupisz auto z sensownym przebiegiem. I tu się robi kłopot - Astra jest sprowadzona, więc albo miała dzwona (może nawet niedużego), albo przebieg był 2-3 razy większy, albo miała jakiś inny defekt. W pełni sprawne auta w DE, z małym przebiegiem kosztują dużo, dużo więcej niż u nas, a gdzie tu jeszcze koszty sprowadzenia i zarobek handlarza. Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego wora, ale 99% aut takich jest.kostek007 pisze: ↑pt wrz 20, 2019 08:54Zadna cytryna nie wchodzi w grę Ja niestety jestem upartym czlowiekiem wiec wciaz szukam audi ale jest teraz taka lipa na polskim rynku z tym autem, ze masakra- nie ma w czym wybierac. Jak ostatnio Was pytalem o ta astre 4 bo tez juz z biedy ( jak nie ma audi) biore pod uwage. Bylem sie tez przejechac ostatnio i w miare to jakos jedzie zdecydowanie lepiej niz moj golf i ogolnie wrazenia pozytywne Z tego co mi wiadomo te asterki maja wadliwe skrzynie, m32 bodajze ?
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-astr ... CuG82.html
Ogolnie podoba mi sie aczkolwiek brakuje mi kolorowego navi. A co Wy uwazacie? I teraz pytanko podstawowe czy z tego silnika wykrzesam te 160km? Niby 1.4 silnik malutki itd. ale ciekawe jak znosi czip powiedzmy na te 20km wiecej hmm... Moze ktos podpowie ?
Co do kolorowej, fabrycznej nawigacji - a po co to komu - czy ktoś jeszcze tego używa w dobie googla, janosika i innych aktualnych o większej dokładności i poręczności?