[ mk3 GTI EDITION ] by micab
Moderator: G0 Karcio
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Poncek17, no ty to sie z nim kumplujesz to wiesz... ja niestety nie jestem godzien (albo nie mam mozliwosci) dostapic tego zaszczytu... A furka jest kozak... chetnie bym sie przwiozl na tym zawiasie...
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
gleba jest 1 klasa tylko z jazda napewno do du..y.kolega TDI86 mysli zeby swojego jeszcze nizej postawic ,ale jak widzialem go jak jechal struga w kierunku centrum to myslalem ,ze ze smiechu sie przekrece. podskakiwal jak ping pong i nie jechal wiecej jak 80km/h gdzie mozna pocinac pake 30.wara99 ma racie felgi powinny byc w orginale.
[ Dodano: Sro Lis 01, 2006 12:34 ]
gleba fajnie wyglada ,ale trzeba miec nerwy ze stali .ciekawe kiedy konsole wam na kolana pospadaja?
[ Dodano: Sro Lis 01, 2006 12:34 ]
gleba fajnie wyglada ,ale trzeba miec nerwy ze stali .ciekawe kiedy konsole wam na kolana pospadaja?
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
wiadomo że na takiej glebie trzeba uważać i w wielu miejscach jechać bardzo powoli, inne z kolei całkowicie omijać z daleka....twardość też jest duża...inaczej na każdej hopie szły by iskry z pod auta....natomiast wrażenia wizualne i prowadzenie po równych zakrętach rekompensują wszystko....dlatego wszystko dobre co kto lubi....mi pasuje taka opcja....ale nie będę ukrywał że niesie za sobą "kilka" uciążliwości
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
wlasnie o to mi chodzi ze trzeba czasami wybrac inna droge do celu bo auta szkodamicab pisze:wiadomo że na takiej glebie trzeba uważać i w wielu miejscach jechać bardzo powoli, inne z kolei całkowicie omijać z daleka....twardość też jest duża...inaczej na każdej hopie szły by iskry z pod auta....natomiast wrażenia wizualne i prowadzenie po równych zakrętach rekompensują wszystko....dlatego wszystko dobre co kto lubi....mi pasuje taka opcja....ale nie będę ukrywał że niesie za sobą "kilka" uciążliwości
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r