Gdzie złącze VAG
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gdzie złącze VAG
Mam problem ze znalezieniem złącza diagnostycznegow moim Golfie II (Silnik 1,8 16V KR rocznik 86). Chce zrobić sobie kabelek i podłączyć go do kompa. Pod kierownicą jest taka klapka z napisem VAG diagnostic serwice czy coś w tym stylu i tam szukałem ale nic nie znalazłem. gdzie powinno byc te złącze i gdzie ono jest podłączone i jak dokłądnie to wygląda może ktoś ma jakieś fotki? Jestem troche początkujący i mechanika to tylko moje hobby:) więc ędę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc i informacje. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob cze 02, 2007 22:09 przez Dario, łącznie zmieniany 1 raz.
- paolo
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Złącze VAG w MK2
takie gniazdo w Mk2 nie istnieje z tego co wiem dopiero w Mk3 mozesz czegos takiego sukac. Pozdrawiam.Dario pisze:Mam problem ze znalezieniem złącza diagnostycznegow moim Golfie II (Silnik 1,8 16V KR rocznik 86). Chce zrobić sobie kabelek i podłączyć go do kompa. Pod kierownicą jest taka klapka z napisem VAG diagnostic serwice czy coś w tym stylu i tam szukałem ale nic nie znalazłem. gdzie powinno byc te złącze i gdzie ono jest podłączone i jak dokłądnie to wygląda może ktoś ma jakieś fotki? Jestem troche początkujący i mechanika to tylko moje hobby:) więc ędę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc i informacje. Pozdrawiam
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Złącze VAG w MK2
w MKII 1.8 RP juz było, tyle ze diagnostyka byla przez kody błyskowe nie zaden soft, a kr faktycznie nie ma takiego złacza,paolo pisze:takie gniazdo w Mk2 nie istnieje z tego co wiem dopiero w Mk3 mozesz czegos takiego sukac. Pozdrawiam.Dario pisze:Mam problem ze znalezieniem złącza diagnostycznegow moim Golfie II (Silnik 1,8 16V KR rocznik 86). Chce zrobić sobie kabelek i podłączyć go do kompa. Pod kierownicą jest taka klapka z napisem VAG diagnostic serwice czy coś w tym stylu i tam szukałem ale nic nie znalazłem. gdzie powinno byc te złącze i gdzie ono jest podłączone i jak dokłądnie to wygląda może ktoś ma jakieś fotki? Jestem troche początkujący i mechanika to tylko moje hobby:) więc ędę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc i informacje. Pozdrawiam
jedyne co pozostaje to multimetr dobry i dobra instrukcja, ktora tez sie na wiele nie zda przy podcisnieniach
www.vrservice.pl