[MK4] Brak oswietlenia wnetrza, wskazowka temp plynu chlod.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK4] Brak oswietlenia wnetrza, wskazowka temp plynu chlod.
Witam
1. Po otwarciu drzwi od kierowcy nie zapala sie oswietlenie wnetrza w samochodzie , gdzie szukac usterki ? w przypoadku innych drzwi wszystko jest OK
2.Wskazowka temp cieczy chlodzacej reaguje od czasu do czasu, takze nie wiem jaka jest temp, gdzie w golfie 4 jest wkrecony czujnik temp ?
Pozdrawiam
1. Po otwarciu drzwi od kierowcy nie zapala sie oswietlenie wnetrza w samochodzie , gdzie szukac usterki ? w przypoadku innych drzwi wszystko jest OK
2.Wskazowka temp cieczy chlodzacej reaguje od czasu do czasu, takze nie wiem jaka jest temp, gdzie w golfie 4 jest wkrecony czujnik temp ?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz lis 26, 2006 15:09 przez primo555, łącznie zmieniany 2 razy.
zapewne masz problem z wlacznikiem swiatelka ktory jest w drzwiach. jak je otworzysz to znajdziesz obok zawiasu taki bolec ktory sie wciska, sprawdz go.primo555 pisze:Po otwarciu drzwi od kierowcy nie zapala sie oswietlenie wnetrza w samochodzie , gdzie szukac usterki ? w przypoadku innych drzwi wszystko jest OK
WAZNE: zmien temat, dopisz do tematu [mkIV]
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
w MK IV wyłącznik jest w zamku i trzeba rozebrać drzwi żeby się do niego dostać.mniszek pisze:zapewne masz problem z wlacznikiem swiatelka ktory jest w drzwiach. jak je otworzysz to znajdziesz obok zawiasu taki bolec ktory sie wciska, sprawdz go
mniszek pisze:WAZNE: zmien temat, dopisz do tematu [mkIV]
dzieki za pomoc, troche nie usmiech mi sie demontaz drzwi
Nie swieci mi sie jeszcze zarowka podswietlajaca pokretla ogrzewania, z tego co czytalem na forum jest ona w tym srodkowym pokretle, ktora sluzy do regulacji sily nawiewu tak ?
Probuje wyciagnac to pokretlo, ale nie chce zejsc, a nie chce na sile zeby czegos nie wyrwac, macie jakis sposob ?
Nie swieci mi sie jeszcze zarowka podswietlajaca pokretla ogrzewania, z tego co czytalem na forum jest ona w tym srodkowym pokretle, ktora sluzy do regulacji sily nawiewu tak ?
Probuje wyciagnac to pokretlo, ale nie chce zejsc, a nie chce na sile zeby czegos nie wyrwac, macie jakis sposob ?
VW Golf IV 1.6 16V 105 KM