fajna masz skrzynie ze 4k i 180MK2 SB 180km/h pozniej przyblokowany, rozkreca sie tylko do 4tys
przy 4k mam 160
ja mam 5k i 180
nie pojdzie tyle taki maly silnik predkosciomierz dobrze wyskaluj sobieKiedys odblokuje to 200 powinno peknac
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
nie wiem jaki miały profil.na oponie było tylko 155/R13 i to wszystko.tchopz pisze:dawid018, ale te koła to 155/?? R13.
Jak założyłby 155/10 R13 (wiem że nie ma takich) to by mu licznik sie kilka razu dookoła obrucił.
Tominator pisze:Coś kit wciskasz
trochę mnie to zdziwiło co piszesz i pofatygowałem się sprawdzić osobiście co tam siedzi pod maską w tym Mk3 kombi - okazało się, że to AFN + chip...Tominator pisze:Pozdrawiam i życze powrotu na ziemie
więc niech mi to ktoś wyjaśni jak to sie stało że tyle było na budziku??Krzylu pisze:200kmh w mk2 TD 70PS jest niemozliwe!!
Nie wprowadziłeś mnie w błąd , to jedyne słuszne wytłumaczenie tych 220km/h chociaż nie jestem przekonany że mk3 i to w dodatku w kombi tyle pojedzietrochę mnie to zdziwiło co piszesz i pofatygowałem się sprawdzić osobiście co tam siedzi pod maską w tym Mk3 kombi - okazało się, że to AFN + chip...
przepraszam za wprowadzenie w błąd... teoretycznie nieświadomie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 63 gości