Jak wyciągnąć głośniki z podszybia mk3
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jak wyciągnąć głośniki z podszybia mk3
Mam pytanko zanim coś połamie może ktoś mi powie w jaki sposób się wyjmuje głośniki z podszybia w golfe III. Zaślepke zdejmuje się porzez podwarzenie jej ale interesuje mnie jak wyciągnąc głośniki,czy trzeba rozbierać kokpit czy można to zrobić w inny sposób. Z gory dzięki z podpowiedzi.
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Hm, no tak szczerze mowiac to wydawalo mi sie, ze pod maskowanica glosniki sa przykrecone w dwoch punktach. Patrzylem na glosniki na allegro, bo musze je koniecznie zmienic... i tam tez wszystkie maja "uchwyty" do mocowania.
-= My first car: VW Golf MK2 =-
Car audio: CLARION DB268RMP/glosniki kompletuje
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Przy okazji tego tematu postanowilem zapytac o MKII... Mysle, ze ktos kto napewno wie co nie co na ten temat...bialko1991 pisze:ale dla naszego kolegi chodzi o mk3Ned pisze:Hm, no tak szczerze mowiac to wydawalo mi sie, ze pod maskowanica glosniki sa przykrecone w dwoch punktach. Patrzylem na glosniki na allegro, bo musze je koniecznie zmienic... i tam tez wszystkie maja "uchwyty" do mocowania.
-= My first car: VW Golf MK2 =-
wytłumacz mi w jaki sposób miałem przykręcone oryginalne głośniki w podszybiu skoro przy ich demontażu niczego nie ułamałem/zerwałem/ ewentualnie stłukłem? a samo wyjęcie głośnika zajęło ok 5 sekund i polegało tylko i wyłącznie na jego wyjęciu z zatrzaskówbialko1991 pisze:niechce nic mówic ale glupoty piszecie, glosnik sie przekreca, tylko niepamietam w ktora stronę, ale na 100% tak jest
[url=http://mpw.xt.pl][img]http://members.lycos.co.uk/opanowani/podpis.jpg[/img][/url]