mk2 Syncro 3d swap na TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
mk2 Syncro 3d swap na TDI
Witam. Chciałem się dowiedzieć czy ktoś taki swapik dokonał?? Założyłem tylną belkę i przednie zawieszenie od passata vr6 syncro 1995r. Silnik już siedzi 1.9tdi PD + skrzynia z golfa IV 5 biegów 4motion i wszystko miało być jak po maśle a ty ZONK. Półosie przednie z VR6 syncro nie pasują!! Tzn przegłuby sa ok (PASUJĄ) tylko krótka półoś jest za krótka a długa za długa. Różnice są ok 2cm .Może ktoś się orientuje jak tu pokombinować aby wszystko spasiło bo nie chce mi się skracać i ciąć półosi chyba że nie będzie wyjścia. Z góry dziękuję.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
przesun silnik troche w lewo ( te dwa centy) i problem zniknie...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- Trochim
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a wachacze od czego siedzą?
od vr czy fabryczne mkII?
na stronie kolegi Ventila masz jak to rozwiązaliśmy w swoich samochodach, tylko że my bazujemy na podzespołach z mkIII
http://www.pro-auto.com.pl/private/vdp_projekt.html
login i hasło vdp
od vr czy fabryczne mkII?
na stronie kolegi Ventila masz jak to rozwiązaliśmy w swoich samochodach, tylko że my bazujemy na podzespołach z mkIII
http://www.pro-auto.com.pl/private/vdp_projekt.html
login i hasło vdp
i wszystko bylo by jak po masle gdybyscie nie kombinowali miedzy passatem a golfem tez wlasnie mierzylem 2 dni temu polosie z passata do corrado(plyta podlogowa golfa ) i sa za dlugie tylko ze u mnie obydwie i u was tez prawie jestem pewny ze obie sa za dlugie o ile obie sa z passata
polosie z golfa albo corrado syncro i bedzie ok
pozdro
polosie z golfa albo corrado syncro i bedzie ok
pozdro
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wal ma przeguby wiec lekki kat mu nie zaszkodziTAZ pisze:Jak przesunie silnik to wał mu może nie spasować i będzie krzywo szedł do tyłu.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT