O zamkum centralnym poraz kolejny... :-)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Powinny być w każdym sklepie car audio, większości elektronicznych albo tych co sprzedają alarmy i CZ. Nie muszą być dedykowane do golfa, grunt, żeby nie były za duże. Wyjmujesz gumowe zaślepki, robisz w nich (najlepiej wycinakiem do uszczelek) otwory tak ze dwa milimetry mniejsze od przelotek i instalujesz całość. Koszt takiej uniwersalnej przelotki to ok 4 zł, tyle przynajmniej kosztują w Kaliszu.A moze zdradzisz gdzie mozna takie przelotki dostac? Objezdzilem okoliczne sklepy i nic- do serwisu 'daleko' i 29zl sztuka tez nie zacheca. Znajomy szuka mi takich w Poznaniu ale na razie tez nie trafil.
Pozdrawiam
może to śmieszne ale zjeździłęm w P-ń iu z 15 sklepów i nic, w motoryzacyjnych patrzą na mnnie jka na debila, w elektronicznych nigdy tego nie mieli a w czar audio też rozkładają ręce, ale ja się nie poddaje i w końcu coś znajdę.
Jak byś miał jakiś www sklepu gdzie mogę to wysyłkowo kupic to było by git
Jak byś miał jakiś www sklepu gdzie mogę to wysyłkowo kupic to było by git
no i znalazłem
http://batex.hg.pl/cennik.htm
jest tu dużo rzeczy do montarzu alarmu i za niskie ceny, a najważniejsze że poczta to wysyłają [/url]
http://batex.hg.pl/cennik.htm
jest tu dużo rzeczy do montarzu alarmu i za niskie ceny, a najważniejsze że poczta to wysyłają [/url]
na w/w stronie są produkty ale z ich dostępem jest cieko, dzwoniłem i nic nie załątwiłem. Lecz mam dobrą wiadomość dla osób z Poznania, znalazłem sklaep z niedrogimi przelotkami (9zł), sklep ten polecili mi bardzo mili Panowi z ASO na obornickiej, Ten sklep jest na ul. Napoleońskiej 18 (równoległa do Piątkowskiej). Zaraz tam jade bo osłonki są, wreście po miesiącu szukania je znalazłem
Ja kupiłem centralny zamek na Allegro i pochodził jakieś 5 miesięcy potem przestał otwierać się z pilota tzn otwierał tylko drzwi bez mastera ale już nie zamykał potem padło wszystko tani szajs kosztował coś koło 100 zł. pieniądze w błoto bo sama centralka zamka kosztuje tyle co zamek z siłownikami lepiej odżałować parę groszy i i kupić zamek wraz z montażem i gwarancją.