dobrze mu się jeździ bo ma takie rękawiczki skórzane RETROPoncek17 pisze:Powiem Ci ze fajnie sie jezdzi tylko przy tej pogodzie jest strasznie zimna rano...Marcin SoYa pisze:Uuu stylowo ! Naprawde sympatycznie.
a jak ci się jeździ na drewnianej Kierownicy ?
[mk2] by Poncek17
Moderator: G0 Karcio
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
Dobra to juz po zabiegu, trzeba jeszcze tylko jutro troszke tyl skrecic bo za wysoko stoji
Teraz moge powiedziec ze mam glebe, wrzucilem dokladke GTi i powiem szczerze ze troszke drapie ja po drodze Mam nadzieje ze snieg juz nie spadnie, a w sumie jak spadnie to ladne fotki porobie
Jutro zrobie fotki bo dzisiaj to juz za ciemno jest....
Podzdroo
Teraz moge powiedziec ze mam glebe, wrzucilem dokladke GTi i powiem szczerze ze troszke drapie ja po drodze Mam nadzieje ze snieg juz nie spadnie, a w sumie jak spadnie to ladne fotki porobie
Jutro zrobie fotki bo dzisiaj to juz za ciemno jest....
Podzdroo
Nord-vag.pl
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ta... slyszalem ze ostatnio kupiles sobie nowe gumofilce wiec zima ci nie straszna mozesz posuwac po snieguPoncek17 pisze:A kto powiedzial ze tylko golfem sie poruszam
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]