[SHARAN, PASSAT] PROBLEM Z AUTOMATEM POMOCY!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[SHARAN, PASSAT] PROBLEM Z AUTOMATEM POMOCY!!!
Witam
VW SHARAN 1.9 TDI (AFN) 110KM AUTOMAT!!
O CO CHODZI:
Auto kupione z niesprawna skrzynia biegow: po odpaleniu i ruszeniu do przodu jechal nawet do 3 biegu... jak sie rozgrzal to juz tylko na jedynce jezdzi niezaleznie od polozenia lewarka... nawet na R i czasem na P:) podejrzewam ze nie wysprzegla przez brak oleju w skrzyni bo po odjechaniu w miejscu gdzie stal byla plama oleju
2. PROSZE NAPISZCIE GDZIE JEST WLEW DO OLEJU W SKRZYNI!!! I CO MYSLICIE
DZIEKI
Pozdr.
VW SHARAN 1.9 TDI (AFN) 110KM AUTOMAT!!
O CO CHODZI:
Auto kupione z niesprawna skrzynia biegow: po odpaleniu i ruszeniu do przodu jechal nawet do 3 biegu... jak sie rozgrzal to juz tylko na jedynce jezdzi niezaleznie od polozenia lewarka... nawet na R i czasem na P:) podejrzewam ze nie wysprzegla przez brak oleju w skrzyni bo po odjechaniu w miejscu gdzie stal byla plama oleju
2. PROSZE NAPISZCIE GDZIE JEST WLEW DO OLEJU W SKRZYNI!!! I CO MYSLICIE
DZIEKI
Pozdr.
pytaj o olej do automatycznych skrzyń Dextron III ATF -Automatic Transmission FluidRobert pisze:aha a jaki ew. olej tam kupic i wlac??
firm jest sporo uważam że Castrol (symbolu nie pamiętam) w tym przypadku będzie bardzo dobry
no może jeszcze Mobil chyba symbol 220
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
Re: [SHARAN, PASSAT] PROBLEM Z AUTOMATEM POMOCY!!!
czyżby przez miarkę się wlewa ??? ,Robert pisze:PROSZE NAPISZCIE GDZIE JEST WLEW DO OLEJU W SKRZYNI!!! I CO MYSLICIE
miałem audi automat ale nigdy nie miałem potrzeby grzebania w skrzyni ...
nic innego nie znalazłem nawet na rysunkach
oprócz tylko tego opisu
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
chyba coś ci się poszamało - masz tu przykłądowy rysunek z tej samej instrukcjijarvr6 pisze:te zdjecia to skrzynia manualna!!!!
[ Dodano: Sro Sty 31, 2007 1:26 pm ]
Robert, pchnij mi maila na [email protected] ze chcesz instrukcję skrzyni
[ Dodano: Sro Sty 31, 2007 1:31 pm ]
a tu masz z passsata b5
Klekot jest juz u mnie w garazu... zaczynam działac... widac mokro od oleju od strony sprzegła....
jak by ktos miał manuala do skrzyni automat z napedem na przednia os to prosze o kontakt.. moze byc passat... : [email protected]
dzieki...
jak by ktos miał manuala do skrzyni automat z napedem na przednia os to prosze o kontakt.. moze byc passat... : [email protected]
dzieki...