Zamontowalem kompletna wspome i mi piszczy masek nonstop
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zamontowalem kompletna wspome i mi piszczy masek nonstop
Witam
Zamontowalem kompletne wspomaganie do mojego mk3 i non stop mi piszczy pasek,czy skrecam czy nie;/wkurzajace to jest,przeglusza moj basss ;-D zuzylem cale WD 40 i nic to samo
Jesli ktos wie co zrobic to bede bardzo wdzieczny
pozdro
Zamontowalem kompletne wspomaganie do mojego mk3 i non stop mi piszczy pasek,czy skrecam czy nie;/wkurzajace to jest,przeglusza moj basss ;-D zuzylem cale WD 40 i nic to samo
pozdro
Re: Zamontowalem kompletna wspome i mi piszczy masek nonstop
psikałeś WD ? ale gdzie?blast3r pisze:Witam
pozdro
-
- Nowicjusz
Re: :)
No stary i jeszce pewno bordowybukol pisze:ten golf to pewnie jakis stary zbyr, sprzedaj go i kup vr6stke :-D
chyba nie psikales tym wd 40 na pasek , albo masz za slabo naciagniety pasek powinieni uginac sie po nacisnieciu palcem o okolo 5mm , a moze kupiles za waski pasek sa 2 wersje normalna i poszezona dla bardziej wytartych kulek moze kup ta o 1 czy 2 mm szersza nie pamietam ile tam bylo ale na pewno slizgac sie juz nie bedizeblast3r pisze:Witam
-
- Forum Master
- Kontakt:
falla_x, ma racje tak samo jak jest z paskami klinowymi do alternatora. Koleczka sie z czasem wycieraja i potem sa takie zonki:( Kup szerszy pasek i problem powinien zniknac
[ Dodano: 07 Lut 2007 00:02 ]
bukol, mayster777, a wy moze sie zajmijcie jakas inna zabawa...
[ Dodano: 07 Lut 2007 00:02 ]
bukol, mayster777, a wy moze sie zajmijcie jakas inna zabawa...
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco