Gaźnik Pierburg
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gaźnik Pierburg
Witam!
Dzwoniłem właśnie do mechanika z pytaniem czy reguluje gaźniki do golfa a on na to, że i owszem ale oprócz Pierburga.
Nie mam pojęcia czy mój golfik 1.3 z 84' ma gaźnik Pierburga czy nie ale mechanik mówi, że nikt w okolicy (Włocławek) nie wykona mi regulacji jeśli takowy posiadam.
Czy to rzeczywiście taki wielki problem? I jak poznam, że gaźnik w moim golfie to Pierburg albo Nie-Pierburg?
Pozdrawiam.
Dzwoniłem właśnie do mechanika z pytaniem czy reguluje gaźniki do golfa a on na to, że i owszem ale oprócz Pierburga.
Nie mam pojęcia czy mój golfik 1.3 z 84' ma gaźnik Pierburga czy nie ale mechanik mówi, że nikt w okolicy (Włocławek) nie wykona mi regulacji jeśli takowy posiadam.
Czy to rzeczywiście taki wielki problem? I jak poznam, że gaźnik w moim golfie to Pierburg albo Nie-Pierburg?
Pozdrawiam.
No mi powiedział, że regulacja przez... wymianę z gaźnikiem z innego golfika.peter_86 pisze:... mi np. mowil ze moge go do kosza wyrzucic..
Wiecie gdzie mogę znaleźć informacje o sprawdzonych mechanikach w danym mieście / regionie? Spotkaliście się z takim forum albo stroną? Nie chciałbym biegać od jednego do drugiego i słyszeć, że się nie da albo jest to bardzo trudne i nikt w okolicy tego się nie podejmie?
Dzięki.