Dziwne buczenie..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- zbik83
- Grupa Śląsk
- Kontakt:
Dziwne buczenie..
Witam...
Mam problem wydaje mi się że poważny..
Kiedy jadę moim golfikiem (niezależnie czy wolno czy szybko) słysze jakieś dziwne buczenie po prawej stronie za fotelem pasażera..Buczenie z dnia na dzień jest coraz głośniejsze..
Proszę bardzo o pomoc..
P.S. Kiedy skręcam kierownicą w prawo to buczenie ustaje co to może być??
Mam problem wydaje mi się że poważny..
Kiedy jadę moim golfikiem (niezależnie czy wolno czy szybko) słysze jakieś dziwne buczenie po prawej stronie za fotelem pasażera..Buczenie z dnia na dzień jest coraz głośniejsze..
Proszę bardzo o pomoc..
P.S. Kiedy skręcam kierownicą w prawo to buczenie ustaje co to może być??
to tylko układ wydechowy
[ Dodano: Sro Lut 28, 2007 20:23 ]
to tylko układ wydechowy ostatni tłumik (jego łączenie z rurą ) masz juz przedmuchy i to juz w tak zaawansowanym stanie ze po wychyleniu się wydechu szpara się zmniejsza !!! do sprawdzenia i ewntualnej wymiany sa prawadopodobnie wieszaki gumowe
[ Dodano: Sro Lut 28, 2007 20:23 ]
to tylko układ wydechowy ostatni tłumik (jego łączenie z rurą ) masz juz przedmuchy i to juz w tak zaawansowanym stanie ze po wychyleniu się wydechu szpara się zmniejsza !!! do sprawdzenia i ewntualnej wymiany sa prawadopodobnie wieszaki gumowe
Ostatnio zmieniony śr lut 28, 2007 21:31 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
- zbik83
- Grupa Śląsk
- Kontakt:
A jesli nie tłumnik to co to może być??
Bo to jest po prawej stronie a tam przecież tłumnik ani rura od niego nie idzie..
Tłumnik sprawdziłem i tam niewidac żadnych dziur, ani na nich, ani na rurach..
Z tego co zauważyłem to tam gdzie buczy, przed tylnim kołem pod autem znajduje sie jakiś filtr.Od czego to filtr i Czy to może być jego wina??
Proszę o jakies sugestie..
Pozdrawiam..
Bo to jest po prawej stronie a tam przecież tłumnik ani rura od niego nie idzie..
Tłumnik sprawdziłem i tam niewidac żadnych dziur, ani na nich, ani na rurach..
Z tego co zauważyłem to tam gdzie buczy, przed tylnim kołem pod autem znajduje sie jakiś filtr.Od czego to filtr i Czy to może być jego wina??
Proszę o jakies sugestie..
Pozdrawiam..
Bor(k)a