podłaczenie radia
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Bula88
- Forum Master
- Kontakt:
podłaczenie radia
skoro ze szukajka nie dziala pisze w nowym temacie, chce wlozyc oryginalne radio gamma i nie wiem gdzie ma byc zasilanie w kostce iso bo wiem ze musi byc gdzies indziej niz w innych radiach, a w radiu gamma ktore wjescie jest na kostke iso z pradem?? sa miejsca na trzy kostki iso w tym radiu. pozdro
Re: podłaczenie radia
nie wiem dokladnie czy o to Ci chodzi, ale złącze -A- to właśnie zasilanieBula88 pisze:skoro ze szukajka nie dziala pisze w nowym temacie, chce wlozyc oryginalne radio gamma i nie wiem gdzie ma byc zasilanie w kostce iso bo wiem ze musi byc gdzies indziej niz w innych radiach, a w radiu gamma ktore wjescie jest na kostke iso z pradem?? sa miejsca na trzy kostki iso w tym radiu. pozdro
1- GALA - Bialo-niebieski - (automatyczna zmiana glosnosci wraz ze zmiana predkosci auta)
4 - Staly plus - czerwono-bialy
7 - Plus stacyjki - czerwono-brazowy
6 - Podswietlenie - szaro-niebieski
8 - Masa - brazowy
Taki jest fabryczny uklad z Mk3.
Z tych opisow - http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... dolkab.htm - wynika ze GAMMA przynajmniej tez opisane na stronie maja juz zasilania jak w ISO. Czyli 4 i 7 na odwrot...
[ Dodano: Sro Lut 28, 2007 22:41 ]
4 - Staly plus - czerwono-bialy
7 - Plus stacyjki - czerwono-brazowy
6 - Podswietlenie - szaro-niebieski
8 - Masa - brazowy
Taki jest fabryczny uklad z Mk3.
Z tych opisow - http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... dolkab.htm - wynika ze GAMMA przynajmniej tez opisane na stronie maja juz zasilania jak w ISO. Czyli 4 i 7 na odwrot...
[ Dodano: Sro Lut 28, 2007 22:41 ]
A co niby do tego ma panel ?boostertd pisze:a 4 to zsasilanie dodatkowe potzrebne raczej prz radiach z panelem
Wlasnie o to chodzi, ze nie trzeba gleboko, tylko umiejetnie. Zaraz na brzegach sa blaszki ktore trzba dogiac, zeby radio wyszlo. Jak nie dajesz rady przez te dziurki to wykrec panel nawiewow i tamtedy kombinuj.awoj pisze:probowalem i jakos nie idzie a powiedz czy gleboko trzeba wsadzic i jakkej grubosci powinny byc te druty. Pozdro!
witam mam ochote zakupic do mojej bory ( 2000r.) cche zakupic takie cos
radio
czy nie bede mial probvlemu z podlaczeniem tego??
jak bedziue mi gralo teraz mam jvc radio 4 razy 50 watt, bedzie glosniej czy ciszej??
i czy bedzie mi dzialac ta opcja gala??
radio
czy nie bede mial probvlemu z podlaczeniem tego??
jak bedziue mi gralo teraz mam jvc radio 4 razy 50 watt, bedzie glosniej czy ciszej??
i czy bedzie mi dzialac ta opcja gala??