[mkIII]sorki- szyber po raz 10000
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie no w szczecinie jest dosyc duzy szrot ale niestety licza sobie za to jak za zboze ja za naprawe swojego szyberdachu zaplacilem 350 zl
Mam problem bo szyba albo jest krzywa albo moj dach jest krzywy ale stawiam na szybe ze szrotu brana i lezala pod jakims ustrojstwami mogla sie nagiac ramka
Wiec jesli chcesz to moge ci dac swoja szybke za twoja i bedzie wilk syty i owieczka cala
PEAC
Mam problem bo szyba albo jest krzywa albo moj dach jest krzywy ale stawiam na szybe ze szrotu brana i lezala pod jakims ustrojstwami mogla sie nagiac ramka
Wiec jesli chcesz to moge ci dac swoja szybke za twoja i bedzie wilk syty i owieczka cala
PEAC
2x2=4 Zawsze.
heh.. narazie trzymam do wymiany... kto wie moze strzeli przy rozbiorce
moze ta >> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=46930600
moze ta >> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=46930600
No to wlasnie te cus
Ale pisze sie na twoja szybke
A popsuc przy demontazu to bys musial byc sprawny inaczej
Ale i tak jabylem bardziej inteligentny jak swoja zbilem
Zdemontowalem bo robilem dach no coz przejechalem calkiem duzy kawalek bez zakladania szyby ale zaczelo padac
No i ktos inteligentny inaczej pomyslal no nie bede niszczyl tapicerki i zalozylem z powodu braku imbusow nie dokrecilem dobrze
Male przyspieszenie i podziwialem jak szybka lata
Prosze o gratulacje za inteligencje wsteczna
Ale pisze sie na twoja szybke
A popsuc przy demontazu to bys musial byc sprawny inaczej
Ale i tak jabylem bardziej inteligentny jak swoja zbilem
Zdemontowalem bo robilem dach no coz przejechalem calkiem duzy kawalek bez zakladania szyby ale zaczelo padac
No i ktos inteligentny inaczej pomyslal no nie bede niszczyl tapicerki i zalozylem z powodu braku imbusow nie dokrecilem dobrze
Male przyspieszenie i podziwialem jak szybka lata
Prosze o gratulacje za inteligencje wsteczna
2x2=4 Zawsze.