[ mk3 GTI EDITION ] by micab
Moderator: G0 Karcio
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
być może felgi będą odmalowane na srebrno, a w poler pójdzie tylko rant, ale to jeszcze nic pewnego, w sumie czarne alu już miałem, może teraz warto spróbować coś nowego....
przesyłka do polski kosztowała 60E i trwa 2dni robocze, więc akcja błyskawiczna,
przed chwilą przyszły też obrysówki, kupiłem też na ebay.de i co ciekawe, pomimo że kupiłem od człowieka z austrii, to nawet po dodaniu kosztów wysyłki i prowizji za przelew wyszły mnie prawie połowe taniej niż bym chciał kupić w polsce a obrysówki oczywiście nowiutkie dymione....
przesyłka do polski kosztowała 60E i trwa 2dni robocze, więc akcja błyskawiczna,
przed chwilą przyszły też obrysówki, kupiłem też na ebay.de i co ciekawe, pomimo że kupiłem od człowieka z austrii, to nawet po dodaniu kosztów wysyłki i prowizji za przelew wyszły mnie prawie połowe taniej niż bym chciał kupić w polsce a obrysówki oczywiście nowiutkie dymione....
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
i dobrze ale oczywiscie srebrne + polerka?micab pisze:jak na razie najbardziej skłaniam się żeby były srebrne....
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
micab, Helmuty robia duzo problemow z wysylka do PL? Bo jestem ciekaw w sumie mam babcie w Pasewalku ale on juz stara jest i boi sie ze jeszcze narkotyki bede zamawial wiec jestem ciekaw czy juz do nas wysylaja czy dalej problemy maja...
A jak z platnosica? Przelewem w euro czy przy odbiorze w pln'ach?
ps. sie rozpisalem a fele hmmm no ladne Sz-n znowu zaczyna szalec przy Vw'ejkach hehe
A jak z platnosica? Przelewem w euro czy przy odbiorze w pln'ach?
ps. sie rozpisalem a fele hmmm no ladne Sz-n znowu zaczyna szalec przy Vw'ejkach hehe
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43