Budowa turbodoładowanego silnika benzynowego - pomocy!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Obiecalem foty i kapa... aparat mi padl zlosliwosc rzeczy martwych... coz zrobic, taraz zbieram kase bo musze sobie miga kupic i gietarke i dorobic do wszystkiego orurowanie i wydech ( tak swoja droga to chyba bede robil kolektory 4-2-1 i wydechy z polerowanej kwasowki na zamowienie, dajcie znac czy ktos bylby zainteresowany [cena kolektora ok 500 - 600 zl]), wogole to szacunek dla olozwirskiego - zerknijcie na jego projekt.. moj sie chowa...
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
kamil daj mi namiary na tego ziomka co czesci ci sporzedaje, ja nowe pierscienie do pg kupuje po 80 za cylinder...KamilW pisze:Foty zrobie po poludniu, tylko musze troche ogarnac piwnice a o czm pisze
95 zl kosztowal mnie komputer digi 1 wraz z wiazka przewodow, wszystko sprawne i kompletne, a 100 to koszt czesci takich jak pierscienie, uszczelniacze zaworowe, uszczelka pod glowica, aparat zaplonowy i kilku innych.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
kupowalem tylko zgarniajace po 8 zl za sztuke, do PG oczywiscie, mam fajny sklepik z takimi czesciami pod nosemevolution pisze:kamil daj mi namiary na tego ziomka co czesci ci sporzedaje, ja nowe pierscienie do pg kupuje po 80 za cylinder...
ano wiadomo, chce robic takie do zwyklych silnikow N/ARondel pisze:ten wydech 4-2-1 to raczej pod turbo sie nie nadaje.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
powiem tylko tyle smierdzi na kilometr wielka Petardą......KamilW pisze:kupowalem tylko zgarniajace po 8 zl za sztuke, do PG oczywiscie, mam fajny sklepik z takimi czesciami pod nosemevolution pisze:kamil daj mi namiary na tego ziomka co czesci ci sporzedaje, ja nowe pierscienie do pg kupuje po 80 za cylinder...ano wiadomo, chce robic takie do zwyklych silnikow N/ARondel pisze:ten wydech 4-2-1 to raczej pod turbo sie nie nadaje.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
jak z tym ruszysz to ja sie pisze.KamilW pisze:orurowanie i wydech ( tak swoja droga to chyba bede robil kolektory 4-2-1 i wydechy z polerowanej kwasowki na zamowienie, dajcie znac czy ktos bylby zainteresowany [cena kolektora ok 500 - 600 zl]),
ps. galancio sie czytalo temat! mam nadzieje ze niedlugo koniec ciekaw jestem na ile go wysterujesz
[img]http://img207.imageshack.us/img207/4752/miooij3.png[/img]
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
No niestety, projekt zostal wstrzymany do odwolania - powod brak funduszy - poszly na wazniejszy cel - moja mama jest chora, wykryto jej guz na tarczycy, wlasnie jezdzimy i robimy wszelkie badania zeby wykluczyc nowotwor zlosliwy, ale chyba nie obejdzie sie bez operacji, a jak to w naszym pieknym kraju nic za darmo... wiec tak czy inaczej projekt turbodoladowanego silnika 1,8 zostal wstrzymany, z tego co jest postaram sie poskladac silnik 1,8 8V i wysterowac digifantem 1 (jesli czas pozwoli), mysle o jakis 120 - 130 KM, o postepach tych prac bede informowal na bierzaco w tym temacie, przepraszam wszystkich ktorzy we mnie wierzyli