Intercooler z Mondeo 1.8 do Mk2 1.6 TD ?????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Intercooler z Mondeo 1.8 do Mk2 1.6 TD ?????
Witam miałem dziś przyjemność rozkręcać silnik mondeo na cześci co by sie mogło przydać to zostawiałem a reszta bedzie na złom szła !!! Bo sie zatarł :PP hehe czy coś podobnego albo pasek strzelił sam juz nie wiem mało wazne
Moje pytanie jest następujące czy dało by rade zamontować intercooler od Mondeo 1.8 Td do mojego Mk2 ??? bo tak sie składa ze mam takowy !!!
Foto podeśle dziś wieczorem jak on wygląda ))
Moje pytanie jest następujące czy dało by rade zamontować intercooler od Mondeo 1.8 Td do mojego Mk2 ??? bo tak sie składa ze mam takowy !!!
Foto podeśle dziś wieczorem jak on wygląda ))
Ostatnio zmieniony czw mar 15, 2007 00:17 przez To_mas, łącznie zmieniany 2 razy.
Jesli to taki: http://www.moto.allegro.pl/item17199876 ... 93_96.html to możesz próbować.
[ Dodano: 14 Mar 2007 18:20 ]
[ Dodano: 14 Mar 2007 18:20 ]
Ale ty masz szeroki czy wąski zdeś?? Moze jakies foto zarzucisz.jezalb pisze:Witam. Jeżeli to jest mondeo 1.8 td to taki ic mam w swoim golfie za zerzakiem. Po klklu cieciach pasuje idealnie.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tak to jest dokładnie to !!!!Wooqasheck pisze:Jesli to taki: http://www.moto.allegro.p...8_td_93_96.html to możesz próbować.
Ten mondeo ma jeszcze turbo itd wsio wymontowałem ale odczepiłem rułe idącą do turbiny ale ruszałem wirnikiem i ma lekkie luzy ://
Ja mam wąskie zdesie i przy takich tez zostaje !!Czyli mowicie ze bedzie pasować :D
No to super Tylko ze tak bo on jest troche zabrudzony i czy przedmuchć go kompresoprem ??????? moge???
No i Jeśli mam JR narazie sieri choć wskaźnik juz jest to czy załozenie tego IC !! bedzie odczówalne ?????? (czy np bede sie mogł mierzyć z SB'kiem )
Tylko napiszcie mo ktoś jak mozecie jak ma być przepływ powietrza z IC bo nie mam zielonego pojęcia !!!! ;/////
[ Dodano: Sro Mar 14, 2007 19:29 ]
????? jak to sprawdzić ??SouleR pisze:ze dziurawy