BOSCHMANN R-2630CX czy się zmieszczą w Golfie 3 Variant?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
BOSCHMANN R-2630CX czy się zmieszczą w Golfie 3 Variant?
Witam.
Mam pytanie do właścicieli Golfa 3-ki Varianta. Czy głośnik BOSCHMANN R-2630CX zmieści się w drzwiach przednich i czy to będzie grało jakoś konkretnie ? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Mam pytanie do właścicieli Golfa 3-ki Varianta. Czy głośnik BOSCHMANN R-2630CX zmieści się w drzwiach przednich i czy to będzie grało jakoś konkretnie ? Z góry dziękuje za odpowiedź.
To nie moje auto, tylko mojego taty. Wiec nie zgodzi się na tube ani inne takie bajery. Wiec pozostaje tylko do drzwi. Chce zeby w miare dobrze basikiem grały, bo mamy takie wychudzone auto że nawet nie ma głosników w drzwiach...Są jedynie przy przedniej szybie i tam w ogole nie czuć basu. Możecie mi doradzić jakies fajne głośniki, tylko nie droższe niż 100 zł za zestaw.
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
tak jak bialko1991 Ci doradził kup phonocar'y cały zestaw w wooferami i tweeterami, jest to koszt lekko ponad 120zł, ale napewno dużo bardziej opłaca sie kupic phonocara niz boschmanna. "Wielkiego" basu w drzwiach nie usłyszysz raczej, napewno wygłuszenie drzwi pomoże ale napewno nie pomogą tu boschmanny Z MEGA SUPER POWER BASEM O MOCY 1000W także odradzam ten zakup
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
he he kolega mimio mioch prob odradzania kupil kiedys jakies boschmanny i nie gralo to wcale....ODRADZAM
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Skoro więc w miarę dobrym wyborem byłyby Phonecar`y to może takie: http://moto.allegro.pl/item176237932_ph ... wabna.html ?? Mają kiepskie dolne pasmo. Czy to nie będzie zbyt kiepsko grało ? Co sądzicie o tych głośnikach ?
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Suma sumarum zakupiliśmy Magnaty ultra s 162. Ale szczerze to mnie rozczarowały. Mój diesel nie bardzo czuje ten bas jak sie go zapali. A z resztą na starym kaseciaku 4x10W RMS firmy Grundig, na połowie wzmocnienia nie daje sobie rade i wypluwa swoje "flaczki". Szczerze to nie jestem jakos miło zaskoczony... Pozdrawiam