Grupowy chiptuning R-Performance Rogalotti 1000zł VI tura
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
masters ma zdaj sie promocje na 750 zl edc 15. Tune up tez ma za 800 zl i co ciekawe skonczyli juz te zabawy z grupowymi i cena jest taka sama czy grupowo czy singlem podjedziesz.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Re: Grupowy chiptuning R-Performance Rogalotti 1000zł VI tur
wreszcie ktos z glowa cos napisal -dla takiego mastersa taki edc 15 to jak dla nauczyciela polonistyki napisac "Ala ma kota"wesol pisze:masters ma zdaj sie promocje na 750 zl edc 15. Tune up tez ma za 800 zl i co ciekawe skonczyli juz te zabawy z grupowymi i cena jest taka sama czy grupowo czy singlem podjedziesz.
ps. i sami widzicie jak sie chce to mozna tanio i dobrze ,wystarczy poszukać -pozdrawiam
to juz promocja ta trwa jeszcze przed nowym rokiem zaczęta. Owszem Masters podaje ze 750 zl netto czyli niby vat trzeba doliczyc ale to juz wiemy jak to bywa w zyciu i ze sie mozna dogadać. U Roberta tez 800 zl juz brutto jest od bardzo dawna. a i dotyczy EDC 15 i edc 16 do 2 litrów pojemnosci.
http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=10333
Jak mam placic za jakiegos chipsa w garazu 500 czy 600 zl czy 300 za takiego z allegro to ja wole taki za 800 w pelni profesjonalny z hamownia i zrobiony pod życzenie klienta. Zreszta co tu dużo mowic ja bym nawet z allegro nie zalozyl takiego chipsa jakby kosztowal 50 zl.
http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=10333
Jak mam placic za jakiegos chipsa w garazu 500 czy 600 zl czy 300 za takiego z allegro to ja wole taki za 800 w pelni profesjonalny z hamownia i zrobiony pod życzenie klienta. Zreszta co tu dużo mowic ja bym nawet z allegro nie zalozyl takiego chipsa jakby kosztowal 50 zl.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
-
- Nowicjusz
Ja robilem w Diagtroniku (Ibizę) i u Rogala (Leona II), zawsze grupowo bo normalnie drogo bylo
Ciekawe jak jest teraz
Musze obdzwonic i potwierdzic wasze rewelacje bo chcialbym swoją BMW 318d 143 KM troszkę podciągnąć
Ciekawe jak jest teraz
Musze obdzwonic i potwierdzic wasze rewelacje bo chcialbym swoją BMW 318d 143 KM troszkę podciągnąć
Witam,
Akcja jeszcze trwa?! Bo mam brata chetnego na chipsa z Mondeo Ja swojego Tolka tez robilem u Witka i jest bajeczka Dlatego tez brat chce u niego. dzieki za info...
Akcja jeszcze trwa?! Bo mam brata chetnego na chipsa z Mondeo Ja swojego Tolka tez robilem u Witka i jest bajeczka Dlatego tez brat chce u niego. dzieki za info...
Ja przez kilka tygodni nie mogłem dodzwonić się do Witka, więc odpuściłem go sobie i zadzwoniłem do Mastersa, który od razu odebrał
telefon i przyjął mnie z marszu. Bardzo mi zależało żeby robić auto u Rogala ale skoro jest tak zajęty , że nawet nie może odebrać telefonu na chwil kilka to ja nie będę się prosił. Nie miałem ochoty czekać w nieskończoność a jak się póżniej okazało Masters to spoko gość i równie profesjonalnie robi swoją robotę i do tego taniej
telefon i przyjął mnie z marszu. Bardzo mi zależało żeby robić auto u Rogala ale skoro jest tak zajęty , że nawet nie może odebrać telefonu na chwil kilka to ja nie będę się prosił. Nie miałem ochoty czekać w nieskończoność a jak się póżniej okazało Masters to spoko gość i równie profesjonalnie robi swoją robotę i do tego taniej
W zasadzie, w życiu można dojść do wszystkiego. Ale dojechać łatwiej.
masters to jeden z lepszych tunerów w Polsce ,nic nie ujmując WitkowiDetektor pisze:Ja przez kilka tygodni nie mogłem dodzwonić się do Witka, więc odpuściłem go sobie i zadzwoniłem do Mastersa, który od razu odebrał
nadal martwo w temacie?? bo ja bym był chętny w razie czego prosze dopisać mnie do listy
kolego odwiedz strone http://edc-tuning.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; zadzwon do macka i bedziesz mial profi robote za polowe tego co rogal -pozdrorybaka669 pisze:nadal martwo w temacie?? bo ja bym był chętny w razie czego prosze dopisać mnie do listy