A nie może Ci tego wysłać? Wyjdzie pewnie taniej niż przejazd 2x50KM i nerwów mniej
Poczekasz 2 dni i tyle
kupilem auto i zgubilem dokumenty - co teraz
Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
jak Cie policja zatrzyma to powiedz że kupiłeś auto i że dokumentów zapomniałeś wziąć od sprzedającego, hehe a tak na poważnie to masz umowę kupna sprzedaży czy też zgubiłeś? jak nie to ja bym się tak nie martwił i powiedział co i jak i że możesz okazać kopie dokumentów po ich odzyskaniu:)
Avant S4-line + in progress....
290 KM @ 535 Nm // GTB2260vzk // BIG FMIC // HF100 // TIP // DP 2,75" // Sportec Mono 10 // 320/288 // Gwint KW
290 KM @ 535 Nm // GTB2260vzk // BIG FMIC // HF100 // TIP // DP 2,75" // Sportec Mono 10 // 320/288 // Gwint KW
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
"Za brak potwierdzenia OC nie karza" - i tu się grubo mylisz, jest wręcz odwrotnie - bez dowodu rej. i prawa jazdy przy sobie możesz jechać, dostaniesz mandat a nawet może być pouczenie, natomiast za brak potwierdzenia opłaty składki OC jest niestety holowanie pojazdu, chyba że masz bliziutko do chaty i ktoś w ciągu kilku minut może podrzucić potwierdzenie. Pozdrawiamditomek pisze: Zastanawiam sie co moga mi zrobić policjanci jak mnie złapia.
Dodam ze domumenty sa ok tylko ze nie w moim portfelu
Za brak potwierdzenia OC nie karza a co z brakiem dowodu rej.
Będe miał przy sobie umowe i wykuta na pamiec gatkę
O prawie jazdy nie wspominam...
pozdrawiam