jak to odkrecić?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: jak to odkrecić?
U mnie w sumie też z ta śrubą były problemy ale akurat miałem taki dłuższy imbus z rączką i nawaliłem wd 40 i postukałem młotkiem w te srubę i jakoś poszło.
Zobacz co teraz sprzedaje: http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=140917 !!!
- Red Spider
- Mały gagatek
Witam !!!
Ja miałem podobny problem !!!
Kupiłem imbusa firmy Kowal (tak dziwnie napisane) kluczyk w łapke i pomogło - polecam pomoc drugiej osoby. Imbust typu topex i inne tej klasy odpadają.
W ostateczności możesz użyć małego palniczka takiego jakim sie lutuje bo nakrętka jaka tam siedzi jest samokontrująca - jest tam plastik i powinien sie wytopic co ułatwi odkręcenie !!
testuj - mi się udało - zmieniam zawieche z zimowej na letnia i odwrotnie i jakos nie mam większych problemów !!
Pozdrawiam
Ja miałem podobny problem !!!
Kupiłem imbusa firmy Kowal (tak dziwnie napisane) kluczyk w łapke i pomogło - polecam pomoc drugiej osoby. Imbust typu topex i inne tej klasy odpadają.
W ostateczności możesz użyć małego palniczka takiego jakim sie lutuje bo nakrętka jaka tam siedzi jest samokontrująca - jest tam plastik i powinien sie wytopic co ułatwi odkręcenie !!
testuj - mi się udało - zmieniam zawieche z zimowej na letnia i odwrotnie i jakos nie mam większych problemów !!
Pozdrawiam