Jak jeźdzć żeby turbina nie zapiekała się??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- LoLs
- Forum Master
- Auto: bmw
- Kontakt:
wycięcie kata to możesz sobie w domu zrobić aby kanał spawarka , rozcinasz stary i wywalasz to co jest w środku albo odcinasz cały i wstawiasz rurkę o takiej samej średnicy ale pierwsza opcja jest bardziej tolerowana przez diagnostów i panów policjantów bo nie widać ze był usunięty
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
Obowiązek kata mają samochody z silnikami benzynowymi. Benzin produkuje mniej szkodliwych związków do atmosfery niż diesel. Na zapiekaną turbinę polecam, usunięcie katalizatora, baaaardzo jej ulży, co z resztą było już wałkowane na forum setki razy.
Ide na 99% że nie masz w dowodzie wpisanego Kat. więc diagnosta nie ma prawa się przyczepić, chyba że skład spalin będzie daleko odbiegał od normy, ale wtedy wystarczy wyregulujesz podawane paliwko,ustawisz prawidłowy kąt i wsio a tak na marginesie jesli samochód jest zadbany diagnosta przymknie na to oko, sam byłem tego świadkiem u kumpla w benzynowym BMW, diagnosta popatrzył pod spód spytał czy tłumik był robiony, chłopakowi się ciepło zrobiło, mówi że był a diagnosta że jakby każda fura w takim stanie do niego przyjeżdżała to wszystkie mogłyby bez katalizatora jeździć.
Ide na 99% że nie masz w dowodzie wpisanego Kat. więc diagnosta nie ma prawa się przyczepić, chyba że skład spalin będzie daleko odbiegał od normy, ale wtedy wystarczy wyregulujesz podawane paliwko,ustawisz prawidłowy kąt i wsio a tak na marginesie jesli samochód jest zadbany diagnosta przymknie na to oko, sam byłem tego świadkiem u kumpla w benzynowym BMW, diagnosta popatrzył pod spód spytał czy tłumik był robiony, chłopakowi się ciepło zrobiło, mówi że był a diagnosta że jakby każda fura w takim stanie do niego przyjeżdżała to wszystkie mogłyby bez katalizatora jeździć.
Ostatnio zmieniony wt lis 24, 2009 23:40 przez brateq, łącznie zmieniany 2 razy.
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Golf 3 Red Devil By Me ;D
- LoLs
- Forum Master
- Auto: bmw
- Kontakt:
jeżeli jest fabryczny kat w aucie to i jest wbity w dowódbrateq pisze:Ide na 99% że nie masz w dowodzie wpisanego Kat.
Ostatnio zmieniony śr lis 25, 2009 00:07 przez LoLs, łącznie zmieniany 1 raz.
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
Ja też miałem praktykę na stacjach różnych marek - od Opla - Cytrynę - Fiata po VW ... i na palcach jednej ręki zliczę tych którzy kata mieli wbitego....LoLs pisze:jak miałem praktykę na stacji diagnostycznej w szkole to 99% aut kture miały kata mialy wbite w dowod
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON