do MK2 400-500 zł.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
k0nr4d, zgodzę się, ale czym przeszkadzają jeszcze dwa golosniki na tył. Przód i tak głośniej gra bo jest pod wzmakiem; a tył daje tylko lekki pogłos który moim zdaniem lepiej się spisuje bo jeździłem z i bez. Jak kto woli możesz mówić ze te z tyłu maja opóźnienie i psuja dzwiek ale to nie jest audio za grube tysie tylko ma przyzwoicie grac pozdro
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Psują scenę. Kiedy jesteś na koncercie stoisz przodem, a nie tyłem do wykonawcy.Morton;] pisze:ale czym przeszkadzają jeszcze dwa golosniki na tył
Dlatego obojętnie czy z przodu masz zestaw za 200, czy za 1000zł, do tyłu nic innego się nie pakuje oprócz subwoofera.Morton;] pisze:to nie jest audio za grube tysie tylko ma przyzwoicie grac
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
ja np. włąśnie mam mk2 i jestem na etapie robienia car audio i postawiłem robić to stopniowo czyli na pierszy ogień poszedł zestaw do przodu ja postawiłem na zestaw odseparowany, plus kable i dystanse i mata do wygłuszenia dzwi, nastepny to znalezienie wzmaka do napedzenia tego a w dalszej przyszłości sub do bagażnika
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2