Masz rację ale w Grecji to raczej mało przydatne.Myślałem o zamontowaniu samych przełącznikow tylko po to żeby usunąć zaślepki .greg pisze:brakuje grzania foteli
podświetlenie kratek klimatyzacji
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: podświetlenie kratek klimatyzacji
to podłącz do nich podśw - same włączniki tanie na allegropsilos1 pisze:Myślałem o zamontowaniu samych przełącznikow tylko po to żeby usunąć zaślepki .
Witam ponownie !Przełączniki do podgrzewanych foteli w końcu dotarły -jak podłączyć samo podświetlenie ?
o jakich ramkach montażowych mowa? przymierzam się do wymiany kratek i chcę skompletować wszystkie częsci.wron pisze:Kratki są na wcisk, więc wystarczy jak chwycisz kombinerkami i pociągniesz. Inaczej już jest z kratkami od bory. Tam będą potrzebne dwie ramki montażowe - zwróć na to uwagę przy zakupie.
Pozdrawiam!
- tsmolarek
- Mały gagatek
- Kontakt:
psilos1ja tez kupiłem Przełączniki do podgrzewanych foteli razem z tymi kostkami. Sprawdzalem na akumulatorze i wystarczy podłączyć brązowy (prąd) i niebieski i swieca. Jutro biore sie za montaz wyjme kratke srodkowa i podepne sie pod te kolory