Golf 4 Kontrolka oleju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Golf 4 Kontrolka oleju
Witam ja mam taki problem bo posiadam Golfa4 1,4b 98r. Przy wymianie zegarów (brak podświetlenia) i kodowaniu wszystkiego na nowo przez serwis zaczeła palić się i piszczeć kontrolka ciśnienia oleju. Pali sie na czerwono a zapalan dopiero przy 1900 obr. Wymieniłem filtr wymienilem olej 10w40 wymieniłem czujnik. i nadal to samo sie dzieje. nie wiem co moze byc prosze pomozcie mi
Golf 4 Kontrolka oleju
P wymianie oleju, filtra i czujnika sprawdziłem ciśnienie i wynosiło na zimnym tylko odpalonym 0,3 Mpa przy 2 tys obr niecałe 0,4 MPa a przy 3 tys obr lekko powyzej 0,4 Mpa. co sadzicie?
Golf 4 Kontrolka oleju
Ciśnienie wydaje się być dobre.Może zle dobrany licznik?Sprawdz olej,czujnik w misce jeśli jest,albo jeśli masz czujnik jedno pinowy to podaj go na masę i sprawdz czy objaw ustąpi.
Golf Mk4 1.8t ARY 187km
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Golf 4 Kontrolka oleju
Powiedzcie mi daczego nie moge odpalic auta? caly tydzien jezdzilem wszystko ladnie pieknie a dzisiaj rano juz klapa. podlaczylem prostownik i nic. dodam ze radio sie nie rozkodowalo wiec to chyba nie akumulator. pomozcie pilnie potrzebuje auto.
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Golf 4 Kontrolka oleju
Rozrusznik? Słychać klikanie elektromagnesu? Potrafi czasami przewód zgnić pod podstawą akumulatora.wojtens pisze:to chyba nie akumulator. pomozcie pilnie potrzebuje auto.