http://tablica.pl/oferta/sprezyny-eibac ... cf991;r:;s" onclick="window.open(this.href);return false;:
Podejda do mojej Bory ? Jesli nie te, to czy musze szukac konkretnie do Bory 2.0 czy mozna podpasowac cos innego ?
Eibach Pro - kit - 30 mk4
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Sprzedam kierownicę czteroramienną MK4 z poduszką - 100zl z gratisową wysyłką
-
- Ma gadane
to są dokładnie takie jak ja mam włożone do golfiny. Jak chcesz to mogę Ci sprzedać
Re: Eibach Pro - kit - 30 mk4
Chciałbym założyć do mojej Bory sprężyny Eibach pro-kit. Pytanie czy jak zostawię seryjne amory to będzie skakał, dobijał itd?? Ktoś może ma założony taki zestaw pro-kit+seryjny amor?? Jakie odczucia??
Re: Eibach Pro - kit - 30 mk4
Skakać nie, dobijać tez nie. Jeździsz prawie jak na serii, jedynie na 17 czuć ze jest trochę sztywnej w porównaniu z 15"
Zaglądnij do tematu zobaczysz jak to wygląda. Problem jest tylko wtedy gdy chcesz dać spory dystans na tył i auto pełne, bankowo obcierka.
Wysłano z mojego G4S
Zaglądnij do tematu zobaczysz jak to wygląda. Problem jest tylko wtedy gdy chcesz dać spory dystans na tył i auto pełne, bankowo obcierka.
Wysłano z mojego G4S
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski