Ja, mein KapittanMatthewG pisze:Z tej niemiecki strony?
No to albo będzie kocówa albo masz jeszcze szansę coś zrobićgluszcz pisze:Ja nic nie zrobiłem dla .:R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ja, mein KapittanMatthewG pisze:Z tej niemiecki strony?
No to albo będzie kocówa albo masz jeszcze szansę coś zrobićgluszcz pisze:Ja nic nie zrobiłem dla .:R
Dobrze, szykuj 150 kafli, jedziemy jutroMatthewG pisze:Kupie go od Ciebie Jarku
Ja oddam taniejzlos pisze:Dobrze, szykuj 150 kafli, jedziemy jutro
Ale Ty nie jesteś z Krakowa, a tam mieszkają bogaci ludzie i kupują auta bez targowaniadaniel1d pisze:Ja oddam taniej
Przyszykowałem, jestem u Ciebie koło południazlos pisze:Ale Ty nie jesteś z Krakowa, a tam mieszkają bogaci ludzie i kupują auta bez targowania
i tak sie sprzedaje bryke bez wiedzy właścicielaMatthewG pisze:Przyszykowałem, jestem u Ciebie koło południazlos pisze:Ale Ty nie jesteś z Krakowa, a tam mieszkają bogaci ludzie i kupują auta bez targowania
zlos pisze:No to albo będzie kocówa albo masz jeszcze szansę coś zrobić
eeee lipa kolejny sezon na tym samym kolegluszcz pisze:Założone falkeny 452 215/40 na CH
tak. W ASO można kupić takie korektory do zarysowań. 40pln to nie dużo, można spróbować. Jak coś nie wyjdzie to się polakieruje całykorzen88 pisze:Lewart sam będziesz to malował?
zawsze mi sie podobały CHgluszcz pisze:zlos pisze:No to albo będzie kocówa albo masz jeszcze szansę coś zrobić
Założone falkeny 452 215/40 na CH - felgi po woskowaniu i reloud-zie ,na oponach PR BnB
hehe ,po CH każde inne koło w .:R będzie tylko dobreKonradzikIV pisze:eeee lipa kolejny sezon na tym samym kole
mnie też ,jeszcze jedne srebrne CH w 19' bym przytuliłLEWART pisze:zawsze mi sie podobały CH
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości