[Mk1] Golf GTI 1977 by Zapa
Moderator: G0 Karcio
Sebas1, jak wrócił z Manii to pierwsze zdjęcie jakie mi podesłał było z twoim GTI . Ale jest to w pełni zrozumiałe bo Golf jest świetny . Z tego co piszesz to tylko SWAP , tapicerka i projekt zakończony . Gratuluję i liczę że włożysz to planowane serce .
EDIT: Mam jeszcze pytanie , jak masz podpięte te boczki od zderzaków ?
EDIT: Mam jeszcze pytanie , jak masz podpięte te boczki od zderzaków ?
Ostatnio zmieniony wt sie 14, 2012 15:15 przez Kalin_, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzycho1702
- Gadatliwa bestia
Super Golfina!!
Pozostaje tylko gratulowac
Pozostaje tylko gratulowac
Nie sztuką jest szorować dokładką po asfalcie, sztuką jest robić to wahaczem
Był MK2 91'
viewtopic.php?t=146348" onclick="window.open(this.href);return false;
Był MK2 91'
viewtopic.php?t=146348" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupiłem w końcu dystanse na przód których tak brakowało... koło było schowane jakieś 11-12mm w nadkolu a teraz te 3-4 mm wystaje czyli daję kolejny powód do zabrania dowodu ale wygląda o niebo lepiej...
Tak to wyglądało:
A tak jest:
Tak to wyglądało:
A tak jest:
Zapa, dystanse jak na życzenie.. mega plus! stawiam piwo za to daj jakieś foty całokształtu ale ja tutaj widzę jeszcze jedną zmianę która cieszy moje oko w Twoim golfie:) rejestracja znalazła swoje najlepsze miejsce czyli na środku:))) za to masz u mnie dużego plusa:) pozdro i czekam na kolejne fotosy;)
ex: MK2 GTI 16v BBS RM
obecne: MK1 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=460183
obecne: MK1 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=460183
Może dzisiaj porobię nowe fotki a no i tablica zmieniła miejsce i rzeczywiście tak lepiej... Choć najlepiej było bez niej ale policja...
Hmmm... nie wydaje mi się... Z tego co pamiętam to naprzeciwko mk2 Fonika.
Dzisiejsze zakupy co by się lepiej zatrzymywać
W zimie oprócz zmiany silnika planuję regenerację układu hamulcowego czyli 4 zaciski wraz z jarzmami do piaskowania i malowania, nowe tłoczki i gumki, nowy płyn hamulcowy, nowa pompa hamulcowa, tarcze i klocki ATE przód i tył no i oczywiście brakujący element... reduktor siły hamowania (wilwood z regulacją). Także chcę wypiaskować wahacze, belkę i spinkę wahaczy i pomalować najprawdopodobniej na biało.
W zimie oprócz zmiany silnika planuję regenerację układu hamulcowego czyli 4 zaciski wraz z jarzmami do piaskowania i malowania, nowe tłoczki i gumki, nowy płyn hamulcowy, nowa pompa hamulcowa, tarcze i klocki ATE przód i tył no i oczywiście brakujący element... reduktor siły hamowania (wilwood z regulacją). Także chcę wypiaskować wahacze, belkę i spinkę wahaczy i pomalować najprawdopodobniej na biało.
- Hubciu
- Ma gadane
- Kontakt:
O kurde.... ale to malowanie na mk2 wygląda kozacko!!! Coś więcej na ten temat??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=377940&start=0
Mój kochany złomek.. :D
Mój kochany złomek.. :D