hej ja mam juz sierpy zamontowane ale góra tych sierpów odchodzi i to fatalnie wygląda jak je doklejic zeby sie trzymały a zeby nieupaprac błotnika od nadmiaru kleju
pozdro
[MK3] Montaż szerokich listew i nadkoli do CL i GL 3d
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
a ja mam takie pytanie ;> ( na wstepie uprzedzam, ze siedze w miejscu gdzie dostep do neta jest ograniczony i nie wyswietlaja mi sie grafiki na podstawie ktorych moglbym sobie sam na nie odpowiedziec )
chodzi o kwestie 'techniczna' montazu nadkoli - powiedzcie mi czy mozna je zamontowac na standardowe listwy boczne ?
ja to widziałem tak ... kupuje 'oryginaly' z alledrogo i montuje nie zmieniajac bocznych listw ... ale na wstepie pojawiaja sie watpliwosci. Odnosnie tych pseudo alledrogich oryginałow i kwesti spasowania sierpow z listwami bocznymi
chodzi o kwestie 'techniczna' montazu nadkoli - powiedzcie mi czy mozna je zamontowac na standardowe listwy boczne ?
ja to widziałem tak ... kupuje 'oryginaly' z alledrogo i montuje nie zmieniajac bocznych listw ... ale na wstepie pojawiaja sie watpliwosci. Odnosnie tych pseudo alledrogich oryginałow i kwesti spasowania sierpow z listwami bocznymi
Re:
Podbijam z tym samym pytaniem ;]miskov pisze:a ja mam takie pytanie ;> ( na wstepie uprzedzam, ze siedze w miejscu gdzie dostep do neta jest ograniczony i nie wyswietlaja mi sie grafiki na podstawie ktorych moglbym sobie sam na nie odpowiedziec )
VW , Audi
- golf3dawid
- Forum Master
[MK3] Montaż szerokich listew i nadkoli do CL i GL 3d
Sory za odkop
Mam takie samo pytanie , kupiłem nadkola i chce je założyć .
Czy pasuja one do oryginalnych listew ? Z przodu przy sierpach sa "krotkie listewki" więc ta z błotnika musze wyjąć ?
Mam takie samo pytanie , kupiłem nadkola i chce je założyć .
Czy pasuja one do oryginalnych listew ? Z przodu przy sierpach sa "krotkie listewki" więc ta z błotnika musze wyjąć ?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front